2777
2789
عنوان

شماهام دوربری هاتون پولدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 65 پست

سلام استارتر شما مسیحی هستی؟

چند تا سوال داشتم من یکی از دوستام میخواد مسیحی بشه ولی چیزایی شنیده که ترسیده مثلا اینکه مرتد حساب میشه و قصاص میشه واقعیه ؟ شما تو ایران زندگی میکنی الان کاری بهت ندارن؟

یا مثلا تو کار و دانشگاه و ... تاثیری نداره؟

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
سلام استارتر شما مسیحی هستی؟چند تا سوال داشتم من یکی از دوستام میخواد مسیحی بشه ولی چیزایی شنیده که ...

نباید تبلیغات کنه و جایی عنوان کنه

مثلا جاهایی که قبلا نوشته مسلمون، مثل دفترچه کنکور و اینا همون دین قبلی و دوباره بنویسه 

قلبی بودنش مهمه و اینکه باهاش ارتباط برقرار کنی و. حال دلت باهاش خوب باشه 

هر کسی با یه دینی یا اصلا نداشتن دین حالش خوبه و همه شون برای من قابل احترامن 

من متاسفانه نمیتونم جایی رو معرفی کنم، کسی اگر واقعا چیزی و بخواد راهشو پیدا میکنه 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید تبلیغات کنه و جایی عنوان کنهمثلا جاهایی که قبلا نوشته مسلمون، مثل دفترچه کنکور و اینا همون دین ...

آهان مرسی ❤️

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
آهان مرسی ❤️

😘💞

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

واقعا نمی‌دونم تو سایتی که هیچکس نمیشناستتون دروغ میگید😐آخرش ما نفهمیدیم تو شوهرت هنوز هستش یا طلاق گرفتی یبار میگی شوهرم چون پول نداشته طلاق گرفتم با یکی دوست شدم یبار دیگه خواهر شوهرم بهم اینو گفت اونو گفت منم دارم خیانت میکنم با مرد پولدار و .....

درکل ازت حس خوبی نگرفتم چون خودم شوهر پولدار دارم اما خیانتکاره هیچوقت احساس خوشبختی نکردم اگه بچم نبودو مستقل بودم طلاق می‌گرفتم بدون شک 

دقیقا یکی از زنایی ک با شوهر اشغالم بود می‌گفت تو ک شوهرت همه چی برات فراهم می‌کنه چرا نمیزاری با منم باشه منم شوهر می‌خوام😐 می‌گفت شوهرت پولداره باید برات باعث افتخار باشه حتی اگه زن بازه 

دقیقا افکارت مثه اینجور زناس 

برات متاسفم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

واقعا نمی‌دونم تو سایتی که هیچکس نمیشناستتون دروغ میگید😐آخرش ما نفهمیدیم تو شوهرت هنوز هستش یا طلاق ...

کاش شوهر من مثل شوهر تو پولدار بود، خیانتش اصلا برام مهم نبود

نه تو. رنج منو میفهمی نه من رنج تورو درک میکنم

چون هیچکدوم مسیر همو نرفتیم و زخم های همو نمیبینیم💔

من داروی افسردگی میخورم و چند بار تو شوک های عصبی شدید امپول های آرامبخش زدم 

تموم زندگی من رنج هست و شرمندگی و اضطراب از آینده اقتصادی ام

همین که امنیت مالی داشتم هییییچی نمیخواستم

کاش شوهر من مثل شوهر تو پولدار بود، خیانتش اصلا برام مهم نبودنه تو. رنج منو میفهمی نه من رنج تورو در ...

منم رفتم دکتر بهم داروی افسردگی داده چون دیگه دست خودم نیست یهو میرم توی فکر و غرق کارای کثیف شوهرم میشم هیچی سخت تر و دردناک تر از خیانت نیست 

ببین حداقل با مرد متاهل نباش 

خیانت نکن 

همین 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

منم رفتم دکتر بهم داروی افسردگی داده چون دیگه دست خودم نیست یهو میرم توی فکر و غرق کارای کثیف شوهرم ...

دیگه باهاش نیستم از مرداد ماه  خودم کات کردم و اون هاج و واج موند 

تو دلم با خدا معامله کردم گفتم من میام بیرون ولی اگر تو. خدایی پس  کمکم کن راه و برام باز کن ، نزار دوباره بشکنم

ولی دارم از، شددت فشار اقتصادی له میشم

باورت میشه تو یه رشته ی انسانی دکتری دارم ولی حتی کار با حقوق مناسب نیست!؟ دیگه چیکار باید میکردم چیکار باید بکنم که نکردم!!! 

آرزو داشتم یه مرد قوی کنارم بود بهش تکیه میکردم و حداقل یک شب با آرامش و بدون اضطراب فردا راحت  میخوابیدم

رنج هایی که ما میکشیم شاید حتی یک اپسیلومش رو هم درک نکنید، قدر همین که یخچال خونت خالی نیست، هر صبح پیامک اخطار بانک نمیاد، هر چیزی اراده میکنی میخری رو بدون، فکر و خیال الکی نکن، دنیا دوروزه از داشته هات لذت ببر

دیگه باهاش نیستم از مرداد ماه خودم کات کردم و اون هاج و واج موند تو دلم با خدا معامله کردم گفتم من ...

حق داری من نمی‌دونستم انقد شرایطت سخته در حد خالی بو ن یخچال و قسط وام😔😔 ببخشید ک قضاوتت کردم یعنی الان شوهرت خرجتونو نمیده؟؟ یا پول نداره بخاطر بی پولیش نمی‌ده 

خیلی سخته نداری واقعا از خدای بزرگ و مهربون می‌خوام ک مشکلات مالیتو هرچه سریعتر حل کنه و انقد پولدار بشی ک نیاز ب هیچ احدی نداشته باشی یا حداقل با ی مردی ازدواج کنی ک هم دوست داشته باشه هم بتونه از پس خرجو مخارجتون بربیاد 

هم اینکه هرگز بهت خیانت نکنه

الهی آمین 

حق داری من نمی‌دونستم انقد شرایطت سخته در حد خالی بو ن یخچال و قسط وام😔😔 ببخشید ک قضاوتت کردم یعنی ...

خواهش میکنم 🌷حتی بدتر از اون،من شرایط بدمو خودم تحمل میکنم  پسرمم خارج از کشوره برای تحصیل، چند روز پیش زنگ زد گفت یه هفته ست حتی یک یورو هم تو جیبم نیست، هییچی ندارم بخورم، مادرش براش بمیره😭

آدم از خودش میتونه بگذره از بچه اش نه💔

شوهرم آدم بی جلز و ولزیه با اینکه آدم وفاداریه ولی اصلا تو.مسایل اقتصادی باهوش نیست درآمدش خیلی  کمه.ازش خوشم نمیاد دیگه به شددت بهش سرد شدم،سالهاست حتی یک قرون پول ازش نگرفتم یعنی نداره که بگیرم  حتی پسرمم من طلاهامو فروختم فرستادم. پسرم نخبه ست، نمیتونم نسبت به سرنوشتش بی اعتنا باشم، در واقع کل مسولیت و بار خونه روی دوش منه 

برام دعا کن اون اقا همینطور پیگیر منه و زنگ میزنه 

نمیخوام بشکنم 💔

خواهش میکنم 🌷حتی بدتر از اون،من شرایط بدمو خودم تحمل میکنم پسرمم خارج از کشوره برای تحصیل، چند روز ...

چشم حتما دعا میکنم خب چرا از شوهرت طلاق نمیگیری؟ جدا از هم زندگی میکنید؟ ب اون آقا بگو اگه واقعا دوسم داری بیا باهام ازدواج کن 

منم خیلی تو مضیقه ام حالم اصلا خوب نیست اصلا حوصله خودمم ندارم 

لطفا منو با دوستاتون اشنا کن🙏

جدی میگم

اگه میشه بگو از کجا پیداشون کردی

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

دورو اطراف منم همینجورن

و چاره ای نیست تا همسطح بقیه باشیم اینکه از صبح تا شب تعطیل غیر تعطیل ی کله کار کار کار

نمیشه که بچه ی خواهر برادر و همه تو عید افریقای شمالی جنوبی فرانسه مسکو و…. برن بچه من نره که

و بقیه هم همینفکرو راجع به ما میکنن 

مامان دوتا گل پسر

اگر یکی مثل ما باهاتون دوست باشه چه فکری درموردش میکتید؟ لطفا صادقانهالبته ماهم سفرهای ترکیه و دبی و ...

تا وقتی که تو با اعتمادبنفس باشی هیچ فکر بدی درباره ات نمیکنن ، شما همه چیزتون نرماله 

ولی از وقتی احساس کنن داره اموالشون زیاد به چشمت میاد حتی اوناهم معذب میشن