2777
2789
عنوان

شماهام دوربری هاتون پولدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای هممون پیش میاد این مورده

مام خوبیم ولی دوستامون بشدت از حودمون بیشتر دارن. من هروقت دچار این حس میشم یاد همه زحمتایی که برای زندگیم کشیدم میفتم، اینکه کار کردم پول جمع کردم و خالا وقت برداشتمه ☺️ یه دمت گرم به خودم و همسرم میگم و این احساسات رو میریزم دور

مقایسه زندگی ادمو تلخ میکنه

خوب عزیزم اون حتما تقریبا شرایطتتو میدونه به نظرم ی بار همه شرایطتتو بگو کسی که واقعا دوست واقعی باشه کاری نداره به وضع طرف ...

رو راست بودن بهترین سرمایه اس 

ولی دوستی با چند نفر خوبه اینم سرو سنگین مثلا با دوست کلاس زبانت دوس بشو با هم برید بیرون خوش باشید ولی ن اینکه تو بری خونه اون اون بیاد خونه شما

برای هممون پیش میاد این موردهمام خوبیم ولی دوستامون بشدت از حودمون بیشتر دارن. من هروقت دچار این حس ...

آره من تو همین مرحله ی مقایسه م ،خیلی بده 

الان دوسدارم شغل جدید داشته باشم ،شغل پول ساز

خدا یا شکرت 🌹

میدونی همیشه سطح بالا بودن به پول نیست ، به فرهنگ ،شعور و سواده ،به اینکه چه جوری از داشته هات لذت ببری ،حس درونی خوب گاهی با حقوق ۱۰ تومنم بوجود میاد.دیدم که میگم

خدا یا شکرت 🌹

الحمدالله سطح شماهم برا ما بالاست...

کلا دست بالای دست بسیار است...

فک کن اگه خونه نود متری داشتی با ماشین پراید مغازه هم مستاجر بودید زمین رو هم کلا نداشتین اونوقت زندگی الان برات آرزو میشد ...

🌺🌼خوشا صبری که پایانش تو باشی🌺🌼
الحمدالله سطح شماهم برا ما بالاست... کلا دست بالای دست بسیار است...فک کن اگه خونه نود متری داشتی با ...

آره شوهر منم همینو میگه همیشه ، ولی من دوسدارم خودمو با بالاتر از خودم مقایسه کنم یا با وضع قبلی خودم.

در کل شکرگزاری خیلی خوبه. 

خدا یا شکرت 🌹
من هیچی زمین بابامو گرفتم واس خودم باغ کیوی کردم گردو کاشتم از اونا هم درامد دارم اگه خدا بخواد برم ...

عالیه آفررین👌رفت و امد میکنی باهاشون؟ 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.