خواهش میکنم اره عزیزم،حتما، هر وقت دلت گرفته بود بیا باهم حرف بزنیم، منم داغونم، همیشه فکر میکردم زن هایی که شوهرای پولدار دارن آخه غمشون چیه، پولو بگیرن بذن خرید، مسافرت خارجی با دوستاشون، اما الان دارم یه سری چیزای دیگه رو. هم میفهمم🥲
اما یه چیو بگم شوهرت هر غلطی بکنه در نهایت انتخابش تو بودی و هستی، تو. خانم خونه ای همه چیز و همه امکانات زیر دست و.پای تو هست،حتی اسم اون تو شناسنامه ی توهه، بقیه یه سری بدبختی هستن که معلوم نیست پی چه دردی با یه مرد متاهل تو رابطه ان،کی خوشحاله از این مدل زندگی!!! 💔 من کسی رو قضاوت نمیکنم چون دردشو چشیدم، اما لطفا از امکاناتش استفاده کن، حتی اگر بعدها خدای نکرده نتونستی تحمل کنی و. خواستی جدا بشی با دست پر بیای بیرون، ریز ریز طلای کم اجرت بگی، برای خودت نگه دار، لذت ببر باهاش خوش بگذرون،
تو نق میزنی اون زن ها چون موقتن از تموم لحظه های بودن باهاش استفاده میکنن تا اون ساعت هارو لذت ببرن، غر نمیزنن، شکایت نمیکنن میخندن شادن، چیزهایی رو دارن میبینن و. تجربه میکنن که هیچوقت نداشتن، ذوق دارن، ممنون هستند، خوب اونم حس مردونگی میگیره و. خوشحاله باهاشون
خودم اینطوری بودم، ماشین بی ام و هشت میلیاردی داشت، باهاش میرفتم بیرون، رستوران های گرون، برام سرویس طلا میخرید(برای زنش چندبرابر اینکارو میکرد ماشین زنش هیوندا بود) واسه من شاید یک بیستم اونم خرج نمیکرد ولی من خوشحال بودم و تشکر میکردم، حتی حرف بدی میزد یا دعوا میکرد باهام ناراحت نمیشدم یا کشش نمیدادم من که دوستش نداشتم بهم بربخوره، همیشه کنار من انرژی اش مثبت بود
ولی زن اون نه همیشه دعوا و اینا بود، اینم بیشتر فراری میشد
اینکارو نکن، خوشگل کن، شاد باش ، شوخی کن باهاش،
چیزی میگه به دل نگیر، بزار فضای بینتون مثبت باشه
زمان میبره ولی بیشتر مردها یه کم سنشون هم بالا میره عقلشون میاد سرجاش و قدر زن و زندگیشونو میدونن
تو ملکه ی این خونه ای قدر و قیمت خودتو بدون، از این شرایط لذت ببر😘😘😘😘