2777
2789
عنوان

شماهام دوربری هاتون پولدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 65 پست
چشم حتما دعا میکنم خب چرا از شوهرت طلاق نمیگیری؟ جدا از هم زندگی میکنید؟ ب اون آقا بگو اگه واقعا دوس ...

نه با هم زندگی میکنیم، پدرشوهرم پولداره اما به شدددت خسیس هیییچ کمکی به ما و بچه های دیگه اش نمیکنه، 

طلاق بگیرم که چی بشه!!! پول میشه برامون؟ پسرم پدرشو دوست داره نمیخوام تو کشور غریب نگران ما هم باشه، پدزشوهرم پارکینسون داره نمیدونم چرا نمیمیره، متنفرم ازش. این همه سال زندگی کردم این چند سالم روش 

ارث پدرشو کدوم زن بیاد بخوره؟ بدبختی هارو من کشیدم پول هنگفتو یکی دیگه بخوره!؟ 

از اون اقای دوم هم خوشم نمیومد هیچوقت، از من کوچیکتر هم هست. صرفا به خاطر حمایت های مالیش کنارش بودم

کلا هرگز تو زندگی فرصت اینو نداشتم که عشق و. دوست داشتنو تجربه کنم، همیشه داشتم برای پول میدویدم

امیدوارم زندگی تو هم درست بشه

ولی من برات درس عبرت باشم، شوهرت وقتی اوضاع مالیش خوبه بمون باهاش، زندگیتو تلخ نکن، گور باباش بزار هر غلطی میخواد بکنه، تو توی رفاهیی این چیز کمی نیست

ببین منو به چه روزی افتادم خودت قضاوت کن شرایط کدوممون سخت تره من نه پولی ندارم نه عشقی

حداقل تو رفاه داری قدر اینو بدون❤

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا وقتی که تو با اعتمادبنفس باشی هیچ فکر بدی درباره ات نمیکنن ، شما همه چیزتون نرماله ولی از وقتی اح ...

من با اعتماد به نفس رفتار میکنم، ظاهرم هم خوبه خداروشکر، قدم بلنده تقریبا، حواسم به اندامم هست

لباسامو سعی میکنم با کیفیت و شیک انتخاب کنم، کم میخرم اما شیک و رنگ های خنثی میگیرم که بتونم با ترکیبشون یه ست جدید بزنم

حواسم به دیزاین خونه ام هست،تمیزم به شدت ، خونمونو با اینکه کوچیکه شیک درست کردم همشو با پولی که از کار خودمه، هر کی میاد از دکوراسیون  خونمون تعریف میکنه 

اما سفرهای اونا، خرج هایی که میکنن ما اصلا نمیتونیم

همش باید بهونه بیاریم که باهاشون نریم، مهمونی هارو ده تا یکی میریم🥲

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

نه با هم زندگی میکنیم، پدرشوهرم پولداره اما به شدددت خسیس هیییچ کمکی به ما و بچه های دیگه اش نمیکنه، ...

ممنونم از دلگرمیت عزیزم من مطمنم طلاق بگیرم باید برم برا ی قرون دو هزار منت هر کسو ناکسیو بکشم بابامم وضعش خوب نیست وضع مالیش 

میشه بعضی وقتا باهم حرف بزنیم دردو دل کنیم خیلی احتیاج دارم کسی باشه ک بهم دلگرمی بده آخه خیلی برام سخته😭😭 حالم انقد بده هر روز استرس دارم 

اینکه نکنه ی روز تو بازار باشم کسیو ببینم با شوهرم یا بشنوم باز شوهرمو با کسی دیدن یا ترس اینکه بازم پیامی چیزی ببینم😔😔 حالم خیلی بده خیلی حوصله کار کردن تو خونه رو هم ندارم دستو دلم نمیره ب خودم برسم ب خونم برسم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ممنونم از دلگرمیت عزیزم من مطمنم طلاق بگیرم باید برم برا ی قرون دو هزار منت هر کسو ناکسیو بکشم بابام ...

خواهش میکنم اره عزیزم،حتما، هر وقت دلت گرفته بود بیا باهم حرف بزنیم، منم داغونم، همیشه فکر میکردم زن هایی که شوهرای پولدار دارن آخه غمشون چیه، پولو بگیرن بذن خرید، مسافرت خارجی با دوستاشون، اما الان دارم یه سری چیزای دیگه رو. هم میفهمم🥲

اما یه چیو بگم شوهرت هر غلطی بکنه در نهایت انتخابش تو بودی و هستی، تو. خانم خونه ای همه چیز و همه امکانات زیر دست و.پای تو هست،حتی اسم اون تو شناسنامه ی توهه، بقیه یه سری بدبختی هستن که معلوم نیست پی چه دردی با یه مرد متاهل تو رابطه ان،کی خوشحاله از این مدل زندگی!!! 💔 من کسی رو قضاوت نمیکنم چون دردشو چشیدم، اما لطفا از امکاناتش استفاده کن، حتی اگر بعدها خدای نکرده نتونستی تحمل کنی و. خواستی جدا بشی با دست پر بیای بیرون، ریز ریز طلای کم اجرت بگی، برای خودت نگه دار، لذت ببر باهاش خوش بگذرون،

تو نق میزنی اون زن ها چون موقتن از تموم لحظه های بودن باهاش استفاده میکنن تا اون ساعت هارو لذت ببرن، غر نمیزنن، شکایت نمیکنن میخندن شادن، چیزهایی رو دارن میبینن و. تجربه میکنن که هیچوقت نداشتن، ذوق دارن، ممنون هستند، خوب اونم حس مردونگی میگیره و. خوشحاله باهاشون

خودم اینطوری بودم، ماشین بی ام و هشت میلیاردی داشت، باهاش میرفتم بیرون، رستوران های گرون، برام سرویس طلا میخرید(برای زنش چندبرابر اینکارو میکرد ماشین زنش هیوندا بود) واسه من شاید یک بیستم اونم خرج نمیکرد ولی من خوشحال بودم و تشکر میکردم، حتی حرف بدی میزد یا دعوا میکرد باهام ناراحت نمیشدم یا کشش نمیدادم من که دوستش نداشتم بهم بربخوره، همیشه کنار من انرژی اش مثبت بود

ولی زن اون نه همیشه دعوا و اینا بود، اینم بیشتر فراری میشد

اینکارو نکن، خوشگل کن، شاد باش ، شوخی کن باهاش، 

چیزی میگه به دل نگیر، بزار فضای بینتون مثبت باشه

زمان میبره  ولی بیشتر مردها یه کم سنشون هم بالا میره عقلشون میاد سرجاش و قدر زن و زندگیشونو میدونن

تو ملکه ی این خونه ای قدر و قیمت خودتو بدون، از این شرایط لذت ببر😘😘😘😘

خواهش میکنم اره عزیزم،حتما، هر وقت دلت گرفته بود بیا باهم حرف بزنیم، منم داغونم، همیشه فکر میکردم زن ...

ممنون از راهنماییت عزیزم دقیقا همین حرفایی ک تو زدی توی ذهن خودمم بود عین همینا سعی میکنم دیگه کم کم از این وضعیت بیام بیرون و نسبت بهش بیخیال باشم چون تنها راهیه ک میتونم آرامش داشته باشم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎