2777
2789
عنوان

وام ازدواجم و برداشتن

153 بازدید | 15 پست

بچه من وام ازدواجمو بانک ملی که گرفتم نفری ۶۰ ملیون بود که حدودا یک ملیون و هفتصد از وام من و همین مبلغ از وام همسرم و ندادن و تو کارت بلوکه شد گفتن قسط وام تموم بشه میتونین بردارین الان یک قسط مونده که تموم بشه ولی تو کارتمون پولی نیست رفتیم بانک میگن بلوکه چیه همه مبلغ وام دادیم نظرتون چیه 

منم سه سال پیش بود میشه دیگه امسال چهار سال وام گرفتم 50 میلیون فقط 20 میلیون اینا مونده اول که کارمزد ورداشتن بعدم یه 5 میلیون برداشتن که گفتن برای ضمانت نگه میداریم بعد پس میدیم امسال رفتیم تصفیه کنیم گفتن نه 5 میلیون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه سال پیش بود میشه دیگه امسال چهار سال وام گرفتم 50 میلیون فقط 20 میلیون اینا مونده اول که کارم ...

کدوم بانک شما وام گرفتی واسه ما هم قسط اول و هم از اون ۶۰ ملیون برداشتن ولی اون مبلغ هم بلوکه کردن اخه مگه میشه بگن نیست پولش چیزی نیستا ولی ادم ناراحت میشه بخوان زور بگن اخه داداشم بانک رفاه وام گرفت واسه اونم یه مقدار نگه داشتن ولی اخر وام حساب و باز کردن رفت گرفت پولشو

پرینت حساب بگیری همه چی معلوم میشه.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
کدوم بانک شما وام گرفتی واسه ما هم قسط اول و هم از اون ۶۰ ملیون برداشتن ولی اون مبلغ هم بلوکه کردن ا ...

من رفاه بود...یه مبلغی رو کارمزد برداشت یه مبلغی بود 5 میلیون گفت وقتی تموم شد قسط برمیگردونیم که رفتیم مثلا تصفیه کنیم گفتن نه...بر نمیگرده من بلوکه نکرد پولمو همون اول کارمزدشو برداشت فرداش قابل برداشت بود

عزیزم پرینت حساب بگیرم حتی مبلغ بلوکه شده هم مشخص میشه؟اخه پرینت ۵ سال و باید بگیرم میدن ؟

آره مشخص میشه. اگر خیلی تراکنش داری رمز اینترنتی باید بگیری بری کافینت. یا اینکه مبلغ مشخصی رو فقط بگی برات پرینت بگیرن. به هرحال با پرینت میتونی بفهمی قرون قرون کی و کجا خرج شده.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
نمیدونم سیستمشون چطور بوده مال شما اینطور شده

اخه جالب اینکه ما تمام قسط بانک رو هم حتی سالیانه سر وقت دادیم یعنی یک روز هم تاخیر ننداختیم نمیدونم حالا برم پیرینت بگیرم ببینم چی شده