2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو یه هفته دو کیلو کم کردم

صبح دانه چیا ناشتا داخل اب گرم میریزم با چند قطره ابلیمو

ریزه خواری مو حذف کردم

غذا کمتر و مایعات بیشتر میخورم

و از همه مهم تر ورزش میکنم

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

ده روز سه کیلو احتمالا فقط معدت تخلیه شده

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
گفته ۱۰ روز

آره 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
یعنی میگی کمه؟

نه عالی خیلی خوب کم کردی 

میگم یعنی چربی سوزی نبوده احتمالا آب زیر پوست و محتویات معدت بوده 

ببخشید گلم مثلا چقد غذا میخوری؟

عزیزم من دکتر تغذیه میرم ،همون غذای سفره رو میخورم فقط با دو کف دست نون سنگک و برنجم پنج قاشق و سه قاشق خورشت،خوراکی رو کاملا حذف کردم ،گفتم بگم شاید به دردت خورد البته دارو هم مصرف می‌کنم 

ببخشید گلم مثلا چقد غذا میخوری؟

برنج یه کفگیر

نون دو کف دست

خورشت هم یه بشقاب خورش خوری از این کوچیکا (حدودا یه لیوان خورشت میگیره)

قندمم حذف کردم چایی دمنوش و ... رو تلخ میخورم مگه اینکه صبح دلم یه چیز شیرین بخواد که ⅓ آبنبات با چای میخورم 

یه روز در هفته هم استراحت مثلا میتونم یه کیک درست کنم با خانواده بخوریم

شاید اولش خیلی سخت باشه ولی بعد یه هفته معدت به کم خوری عادت میکنه و عادی میشه برات

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/