2777
2789
عنوان

کسی هست ک رشتش کامپیوتر باشع

80 بازدید | 17 پست

سلام دوستان رشتم شیمی ازمایشگاهی هست رفتم برا کار گفتن باید نرم افزار افیس رو حرفه ایی بلد باشی میشه راجب این نرم افزار توضیح بدید و اینکه من یاد بگیرم کحاها میتونم کار کنم چون دستم خالیه ولی میخام هزینه کنم لب تاب بخرم و کلاس برم ک بتونم برم سرکار 

برو فنی حرفه ایی مراکز دولتی

یه مقدار ناچیر در حد ۲۰۰  تومن

فقط دولتییی باشه این مبلعه

یا میتونی بری اموزشگاه در حد ۲ تومن

ای سی دی ال رو یاد بگیر

من زفتم

دوره ۳ ماهه هست

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نرم افزارهای افیس مجموعه بزرگیه که شامل نرم افزارهایی مثل ورد پاورپوینت اکسل یا اکسس میشن(پرکاربردترین هان) توی گوگل میتونی آموزش رایگان کاملشو پیدا کنی. 

اگه کلاس بری خب چیزای بیشتری مثل اموزش ویندوز 7 یا 10 هم یاد میگیری. به نظرم بهتره. بهش میگن دوره های ICDL

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نرم افزارهای افیس مجموعه بزرگیه که شامل نرم افزارهایی مثل ورد پاورپوینت اکسل یا اکسس میشن(پرکاربردتر ...

شما نمیدونی هزینه اموزشش چقد‌میشع و اینکه یاد بگیری مدرک میدن یا ن

شما نمیدونی هزینه اموزشش چقد‌میشع و اینکه یاد بگیری مدرک میدن یا ن

مراکز دولتی تا 300 

مراکز خصوصی حداکثر 2 تومن

قطعا مدرک میدن. گفتم مدرکی به نام ICDL که نشان از تسلط کاملت به ویندوز و آفیسه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مراکز دولتی تا 300 مراکز خصوصی حداکثر 2 تومنقطعا مدرک میدن. گفتم مدرکی به نام ICDL که نشان از تسلط ک ...

بعد ببخشید این دوره رو‌بگذرونم کجاها میتونم‌کار کنم بجز ازمایشگاع

چ فرقی با افیس داره متاسفانه من تو زمینه هیچ اطلاعتتی ندارم

ICDl یعنی اموزش برنامه های افیس

اکسل ، ورد ،پاورپوینت ، اکسز

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بعد ببخشید این دوره رو‌بگذرونم کجاها میتونم‌کار کنم بجز ازمایشگاع

شما هرجای دنیا که بری باید به کامپیوتر مسلط باشی. هر شغلی که بخوای بری میگن چی ازکامپیوتر سر در میاری چون الان عصر ارتباطاته. پس خیالت راحت

مرسی عزیزم بابت راهنمایت خدا خیرت بدع❤😘

قربونت عزیزم

هرسوالی داشتی میتونی ازم بپرشی

شما هرجای دنیا که بری باید به کامپیوتر مسلط باشی. هر شغلی که بخوای بری میگن چی ازکامپیوتر سر در میار ...

کاملا درسته برا استخدامم رفتم‌مصاحبه فقط تاکید‌کردن رو‌این برنامه