2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبی عزیزم یه توضیحی میدی؟ آزمون عملی دادین؟

ممنون

حقیقتا من اصلا نمیدونستم ازمون عملی داره و جا موندم برا همین ازاد میخونم

قبولیش فکر نکنم خیلی سخت باشه متوسطه 

بازار کار هم بعد اینکه درست تموم میشه میتونی ازمون استخدامی اموزش پرورش بدی برا دبیری ورزش یا اینکه مدارس غیردولتی دبیر ورزش بشی 

اگر هم در حین درس خوندن بتونی مدرک های مربیگری بگیری که عالیه مربی باشگاه و .... اینا میشی

برا مهاجرت خوب نیس

درساش هم نصفش عملی نصفش تئوری

ترمایه اول درسایه عملی واقعا سخته ولی بعدش کم کم ورزیده میشی عادت میکنی😂

تایمی که باید لری دانشگاه هم بیشتره نسبت به رشته های دیگع

چون کلاسایه عملی دو روز در هفتس

ولی رشته خوبیه خوش میگذره😂

ممنونحقیقتا من اصلا نمیدونستم ازمون عملی داره و جا موندم برا همین ازاد میخونمقبولیش فکر نکنم خیلی سخ ...

خوبه ممنون از اطلاعات❤️❤️ 

شما تجربی بودین؟ 

خواهرم درسش ضعیفه ولی از بچگی ورزشش خوبه 

بیشتر از اون من استرس دارم 

خوبه ممنون از اطلاعات❤️❤️ شما تجربی بودین؟ خواهرم درسش ضعیفه ولی از بچگی ورزشش خوبه بیشتر از اون من ...

اره منم تجربی بودم

خب اگر میتونین بفرستین دانشگاه ازاد 

چون دانشگاه دولتی شهر دیگه هم باید هزینه راه و خوراک و .... بدی در اخر هم برای ازادسازی مدرک یه مبلغ زیاد بدی

ولی اینکه رشتش تجربیه خیلی خوبه

چون درسایی مث فیزیولوژی و سنجش و... دقیقا همون درسایه دبیرستان تجربی هستن و نیازی به مطالعه زیاد ندارن

الان بین هم ترمایه خودم کسایی که رشتشون ریاضی یا انسانی بوده اصلا یه کلمه از حرفایه استاد رو هم متوجه نمیشن

دانشگاه هم مث مدرسه نیس که استاد دوباره یا سه باره توضیح بده😂🤦‍♀️

اره منم تجربی بودمخب اگر میتونین بفرستین دانشگاه ازاد چون دانشگاه دولتی شهر دیگه هم باید هزینه راه و ...

دانشگاه آزاد والدین اجازه نمیدن

خودش میخواد بورسیه بشه کارای مقاله نویسیش هم خیلی خوبه 

هووفف ببینیم چی میشه

ولی اینکه رشتش تجربیه خیلی خوبهچون درسایی مث فیزیولوژی و سنجش و... دقیقا همون درسایه دبیرستان تجربی ...

اوه جدی؟ 😂😂😂

خوبه باز راحتی الان بچه زرنگ کلاسی حتما 🤭

شنیدم میگن تو علوم ورزشی هر کی میتونه رشته خاصی از ورزشی رو ادامه بده درسته؟؟؟ 

اوه جدی؟ 😂😂😂خوبه باز راحتی الان بچه زرنگ کلاسی حتما 🤭شنیدم میگن تو علوم ورزشی هر کی میتونه رشته ...

تو خوده رشته دانشگاهی نه

منظورشون اینه که از قبل تو یه رشته مث والیبال استعداد و تجربه داشته باشن و این لیسانسی که میگیرن به عنوان یه مدرک باشه براشون