یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
براش کتاب بخونباهاش زیاد حرف بزنکاغذ مچاله کنهبا خمیر بازی یا گل رس بازی کنه که دستاش قوی بشهمامانا ...
پسر من تمام رنگ ها رو بلد هست تا ۱۵ مشماره فارسی یاد گرفته حرف بزنه خودمون ترک هستیم نمیدونم دیگه چی ها باید بهش یاد بدم که زیاد بهش فشار نیاد هم یا بگیره سال دیگه میزارمش کلاس نقاشی اینا
عزیزم لطف کنی بهم بگی چیکار کردی الان پرحرف شده بخدا ارزو به دل موندم دخترم حرف بزنه خسته شدم دیگه
ببین من براش برنامه شعر یا رنگ ...درکل برنامه هایی ک نام میوه یا رنگ ها رو صوتی و تصویری میگه نصب کردم بیشتر باهاش حرف بزن و همیشه ازش سوال بپرس مثلا بگو با بابا کجا رفتی چیکار کردی صبر کن تا جوابتو بده خودت حین انجام کارهای خونه بهش بگو مثلا الان مامان میره ظرف بشوره یا آلان دارم میرم غذا درس کنم ... نگران نباش یاد میگیره