دختر_ناخواسته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 416 عنوان می خوام برا جهیزیم خورد کن بخرم توروخدا بیاید🥺 124 بازدید | 15 پست خورد کن بوش ۳ لیتری خوبه یا سیلور کرست🥺 1403/05/31 | 14:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22151 طبیعتا بوش ولی اون بوشی که هم قیمت سیلور کرسته فیکه. پس همون سیلور رو بخر. فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
موناحح عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 من سیلور دارم راضیم اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
پرند11 عضویت: 1394/02/07 تعداد پست: 10811 من خردکن بوش نداشتم ولی خداییش هر کدوم از وسیله برقی هامو که بوش گرفتم عالی بوده و هیچ خرابی نداشته هیچ سالهاست برام کار کرده پس اگه میتونی حتما بوش بگیر خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم
دختر_ناخواسته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 416 طبیعتا بوش ولی اون بوشی که هم قیمت سیلور کرسته فیکه. پس همون سیلور رو بخر. ببخشید اگ از د ی ج ی ک ا ل ا بخرم بازم فیکه؟
دختر_ناخواسته مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 416 من خردکن بوش نداشتم ولی خداییش هر کدوم از وسیله برقی هامو که بوش گرفتم عالی بوده و هیچ خرابی نداشته ... از کجا بفهمم فیکه یا نه؟بعد اگ از د ی ج ی ک ا ل ابخرم فیک نی؟
پرند11 عضویت: 1394/02/07 تعداد پست: 10811 از کجا بفهمم فیکه یا نه؟بعد اگ از د ی ج ی ک ا ل ابخرم فیک نی؟ نمیدونم عزیزم من یک مغازه تو شهرمون هست که از اصل بودن اجناسش مطمئنم برای همین همیشه از همونجا میخرم ولی یادمه یه بار یکی گفت مدلشو تو سایت بوش سرچ کنی بیاد بالا یعنی اصله خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22151 ببخشید اگ از د ی ج ی ک ا ل ا بخرم بازم فیکه؟ آره به احتمال زیاد. حتی یهو به جای بوش تقلبی کلا یه مارک عجیب برات میفرستن.میخوای هزینه کنی مایر بخر از همه بهتره ولی در کل وسیله خیلی پرکاربردی نیست و برای سالی سه بار استفاده همون سیلورکرست جوابگوئه. فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شیدا۷۸ عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 7810 آره به احتمال زیاد. حتی یهو به جای بوش تقلبی کلا یه مارک عجیب برات میفرستن.میخوای هزینه کنی مایر بخر ... اتفاقا دست راسته تو آشپزخونه هر روز استفاده داره برا ما به حای چرخ گوشت همزن آسیاب ازش استفاده میکنیم عالیه
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22151 اتفاقا دست راسته تو آشپزخونه هر روز استفاده داره برا ما به حای چرخ گوشت همزن آسیاب ازش استفاده میکن ... همزن و آسیاب؟! عزیزم خوردکن یه چیز دیگس با غذاساز اشتباه گرفتی. فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.