2777
2789
عنوان

کرایه خونه عکس

487 بازدید | 17 پست

سلام قراره خونه رو بدیم کرایه و الان کمد دیواری نداره و ضعف خونه حساب میشه و جای کمد دیواری هم نداره 

حالا به نظرتون توی سالن تی وی رم ( یه اتاق ۱۲ متری داره که مخصوص تماشای تلویزیون هست ) و جدا از پذیرایی هست 

این مدلی در بیاریم که بشه توش لباس گذاشت و رختخواب ها رو یا نه ؟ 

اتاق خواب ها جا نداره برای کمد تنها راه همینه 

یا نه گلا بیخیال بشیم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون برای اجاره س حتما باید کمد دیواری داشته باشه

اره منم میگم ولی میقع ساخت پذیرایی.و آشپزخونه رو بزرگ در آوردن اتاقا رو کوچیک 

فکر کن پذیرایی فقط صد متره بعد اتاق ها ده متر 😑

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

دست دوم بگیرید . خیلی کمتر تموم می شه . اونقدر آدم ها هستند که دنبال مد و طرح های جدید هستند و هر چند سال عوض می کنند . توی دیوار استان خودتون یا استان های اطرافتنون را نگاه کن

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
دست دوم بگیرید . خیلی کمتر تموم می شه . اونقدر آدم ها هستند که دنبال مد و طرح های جدید هستند و هر چن ...

خونه صفره نمیشه دست دوم گذاشت 

بعدم چون قسمت تی وی رم سقفش رو آوردیم پایین برای نصب پروژکتور حتما باید نصاب بسازه سایز خودش

عکس دومیه خیلی قشنگه فقط فکر کنم قاب دور تلویزیون قهوه ای سوخته باشه عالیه

اره ممنون حالا به همسرم نشون بدم که بگه نصاب بیاد

خونه صفره نمیشه دست دوم گذاشت بعدم چون قسمت تی وی رم سقفش رو آوردیم پایین برای نصب پروژکتور حتما بای ...

اونقدر گذاشتن برای فروش  آدم می بینه کیف می کنه خیلی تمیز و شیک . مگه قرار نیست بدید اجاره  به حال شما فرق نمی کنه که یه خورده سایزش این ور اون ور بشه . اگر بعد مدتی خواستید خودتون نقل مکان کنید اون موقع بسازین . بهترین و کم هزینه ترین راه حل همینه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .