2777
2789
عنوان

نوره در بارداری

365 بازدید | 14 پست

خانما کسی استفاده کرده؟نوره زرنیخ دار دارم

الان هفته ۱۸ هستم بدنم بشدت ب ژیلت حساسه

اپیلاسیون میترسم برم چون کیسه اب بچم سوراخ شد یوقت فشار بیاد بهش 

نمیدونم چکارکنم 

کرم موبر الورا سی گل

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازکرم موبراستفاده کن .نوره وپودرموبرضرردارن 

کرم موبرمخصوص خانمهای باردارازداروخونه بگیر

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

نه مجاز نیست

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
ازکرم موبراستفاده کن .نوره وپودرموبرضرردارن کرم موبرمخصوص خانمهای باردارازداروخونه بگیر

داروخانه رفتم میگن نداریم ازین چیزا بهتره بگم اصلا  حالیشون نبود شما کرم خاصی استفاده کردید؟ اسم کرم برند میشه معرفی کنید

داروخانه رفتم میگن نداریم ازین چیزا بهتره بگم اصلا حالیشون نبود شما کرم خاصی استفاده کردید؟ اسم کرم ...

من یادم نیست چه کرمی بود رفتم داروخونه وشرایطموگفتم بهم دادن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
با موزر؟میخوام از ریشه دربیان نه سطحی🤣

دیگه مجبوری این مدت بارداری رو تحمل کنی ک ریشه موها معلوم باشع😑

والا سلامتی بچه مهمتره بنظرم 

من اینطور شنیدم ک پودر موبر ضرره کلا تو این دوران.. 

ولی من چند بار از کرم موبر سینره استفاده کردم اونم خوبه و از ریشه تمیز میکنه