2777
2789
عنوان

این مسلمونیه❓

182 بازدید | 14 پست

مرد نماز خون و روزه گیری که حاضره فقط واسه اینکه زنشو آزار و اذیت کنه و حق و حقوقش رو با اینکه تمکن مالی داره نده به دروغ دست رو قرآن بذاره چیه؟؟؟

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این مسلمون نماس

همینا اسم اسلام رو بد میکنن

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

چوب خدا صدا نداره یه جایی بدجور زمین میزنتش

خیلی داره اذیتم میکنه 

خیلی 

تاپیک قبلیمو یه نگاه بنداز ، کامنت هم نذار، فقط بخون 💔

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

خیلی داره اذیتم میکنه خیلی تاپیک قبلیمو یه نگاه بنداز ، کامنت هم نذار، فقط بخون 💔

برات دعا گرفتن دختر ...

من تا وارد تاپیکت شدم این حسو گرفتم ازت 

وقتی هم تاپیک قبلتو خوندم مطمئن شدم 

دارن زندگیتو واست خراب میکنن 

یه چیزی میگم بهت اگه حرف گوش کن باشی گوش بدی بهت قول میدم به یه هفته نکشیده معجزشو میبینی میای ازم تشکر میکنی

...
برات دعا گرفتن دختر ...من تا وارد تاپیکت شدم این حسو گرفتم ازت وقتی هم تاپیک قبلتو خوندم مطمئن شدم د ...

40روز بشین سوره ی بقره رو بخون حتما هم خودت بخون صداشو پخش نکن سوره ی بقره توی سحر و طلسم غوغا میکنه به خدا که زندگیتو زیر و رو میکنه 

من معمولا همچین تاپیکاییو شرکت نمیکنم فکر میکنم این یه نشونه از خدا باشه که دارم اینارو برات میگم 

درسته یکم طولانیه ولی واسه زندگیته دائم وضو داشته باش نمازتو بخون از خدا کمک بخواه بعد هر نمازم اینجوری که بهت میگم سوره ی بقره رو ختم کن تقسیمش کن که بخونیش :

بعد نماز صبح از صفحه1تا12

نماز ظهر13تا24

نماز عصر 25تا34

نماز مغرب35تا44

نماز عشا 45تا49

بازم بهت میگم و تاکید میکنم معجزست معجزه من هر بار این ختمو به کسی گفتم یا از کسی شنیدم ردخور نداشت یه توکل بکن به خدا و بسپارش به خودش ببین چی برات میکنه بهت قول میدم حتی رابطه ی تو و همسرت هم خوب میشه این دعاهارم همه رو بسوزون بنداز بیرون این چیزا رو وارد زندگیت نکن توروخدا

...
برات دعا گرفتن دختر ...من تا وارد تاپیکت شدم این حسو گرفتم ازت وقتی هم تاپیک قبلتو خوندم مطمئن شدم د ...

کارایی کرده که اصلا دیگه حتی چشم ندارم ببینمش

دعا معا هم هرچی بوده انداخته م دور خیلی وقته 

کارایی کرده که اصلا دیگه حتی چشم ندارم ببینمشدعا معا هم هرچی بوده انداخته م دور خیلی وقته

عزیزدلم میفهمم چی میگی 

من بدتر اینارم کشیدم 

ولی خداروشکر توکل کردم 

تکیه هم کردم به سوره ی بقره 

خیلی معجزه کرد برام 

امیدوارم برای توهم مفید باشه 

کلا قران خدا همش معجزست 

خدا هم برای بنده هاش بد نمیخواد 

فقط گاهی یه توکل قوی میخواد 

ارتباطتتو باهاش خوب کن 

بگو خدایا من صلاحتو میخوام صلاحتو نشونم بده 

...

انشالله که به حق امام حسین و اهل بیتش زندگیت رو به راه شه از ته قلبم برات دعا میکنم عزیزدلم♥️

راستی نماز شبم امتحان کن 

حتی اگه همیشه نباشه ... 

میگن خدا برای بنده هایی که نماز شب میخونن یه درایی رو باز میکنه که واسه هر کسی نمیکنه:)

از اون بیشتر ارامشی که توی نمازش هست عجیبه ...

...
انشالله که به حق امام حسین و اهل بیتش زندگیت رو به راه شه از ته قلبم برات دعا میکنم عزیزدلم♥️راستی ن ...

ازش بدم اومده خیلی خیلی 

حتی از دور هم نمیخوام ببینمش

اصلا نمی‌خوام درست شه نه خودشو می‌خوام نه خونه زندگیشو نه شرایط و موقعیتشو نه هیچیشو

فقط میخوام خلاص شم ازش

عزیزدلم😔چی کشیدی

به خدا حرفشم که میشه بغض میکنم گریه م میگیره 💔💔💔

سر هیچی خیییلی بلاها سرم آورد خیلی

من گناهی نداشتم 💔💔💔