2777
2789

متنفرم از آدمایی که وقتی چیزی ازت میبرن دیگه نمیارنش  یا طولش میدن تاااا بیارنش! 

اگه شما هم از این دسته اید بدونید که خیلی رومخید.

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

منم

چند تا از کتابامو یکی از فامیلا برد الان یه سالی میشه پس نداده فکر کنم اصلا قصدشم نداره

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منمچند تا از کتابامو یکی از فامیلا برد الان یه سالی میشه پس نداده فکر کنم اصلا قصدشم نداره

بهش نگفتی بیاره؟ 

همسایه مون نذری داشت مرغ می‌کشیدن با دست البته دستکش داشتن دستشون میسوخت رفتم براشون هرچی عنبر داشتم بردم یک ماه بیشتره نیاورده مهمون داشتم پسرمو فرستادم بگیره گفتن بعدا میدن منم بیخیالش شدم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همسایه مون نذری داشت مرغ می‌کشیدن با دست البته دستکش داشتن دستشون میسوخت رفتم براشون هرچی عنبر داشتم ...

عنبر چیه

بهش نگفتی بیاره؟

چرا چند بار غیر مستقیم گفتم کتابامو میخوام ولی اصلا به روی خودش نیاورد منم بیخیال شدم دیگه 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

دوست من تو دبیرستان مفت خوری می‌کرد بیشعور...رفتیم غذا خوردیم حسابشو انداخت گردن من...ازم ۲۵هزارتومن قرض گرفت ۱۰سال پیش پس نداد...اونروز زنگ زدن بچه های دبیرستان میریم نهار تو هم بیا..میخواستن حسابشونو بندازن گردن من ..منم نرفتم

چقدر چیزای قشنگ دادم بهشون از ساز دهنی گرفته تا کتاب ولی پس ندادن هیچ طلبکارم شدن حالا این ب کنار و کاملا حق میدم بهتم

اما شده جلو چشمات وسیلتو بدزدن و بردارن ببرن؟

🥲😂 هنوز جلو چشمامه لعنتی

.

چقدر چیزای قشنگ دادم بهشون از ساز دهنی گرفته تا کتاب ولی پس ندادن هیچ طلبکارم شدن حالا این ب کنار و ...

یا خدا نه اینو ندیدم دیگه 

چرا چند بار غیر مستقیم گفتم کتابامو میخوام ولی اصلا به روی خودش نیاورد منم بیخیال شدم دیگه

غیرمستقیم چرا باید مستقیم بگی باید عین خودشون پرو باشی

یا خدا نه اینو ندیدم دیگه

فکر کن جلو چشمام

دختر عمم اومد در کمد عروسکامو باز کرد من دنگ دنگ نگاش میکردم فقط

- عه چه سنجاق قشنگیه

+ اره این یادگاری دوستمه نمیزنم فقط برام با ارزشه گذاشتم جلو چشمم باشه

- ای وای یعنی نمیدیش به من ؟

+ نه ایشالا خودم برات یکی میخرم 

کلا مکالمه ما همین شد اومدم ظرف میوه رو از رو زمین بردارم بلند شدم دیدم دستشو کرد تو جیبش از اتاق رفت بیرون:////

بماند که دوستم ۵۰۰ ۶۰۰ تومن پول اون سنجاقو داده بود گیره سر معمولی الکی نبود یادگاری بود چون باهم خیلی فاصله شهری داریم

چجوری‌روش شد بزاره تو کیف عمم بهشم بگه ؟ 

من ک زبون گفتنشم نداشتم میگفتمم مامانم میخواست بگه حرمت مهمون نگه نداشتی اشکال نداره بده ببره

.