سلام یه اتفاق بی سابقه برام افتاد دیشب خونه ی جاری بزرگمون دعوت بودیم ما ۹ تا جاری هستیم که کنم چهار پنجتا از جاریامم دعوت بودن منو همسرم باید از راه دور میرفتیم با اینکه جاریم میدونست ما تو راه داریم میریم خونشون ولی وقتی رسیدیم دیدیم سفره پهن کردن ما ساعت ۱۰ شب رسیدیم همین که دیدیم سفره پهنه برگشتیم ولی جاریم خیلی اصرار کرد و گفت اون یکی برادر شوهرم گفت شام بیاریم من کار دارمو اینا ولی بازم منو همسرم برگشتیم و داخل نرفتیم و جاریم ناراحت شد دیگه نظرتونو میگین که کی اشتباه کرده چه واکنشی باید نشون میدادیم اینم بگم بجز جاری بزرگم تمام جاریام یکم بهم حسادت دارن ینی ازم خوششون نمیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
{بی منت میگفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲
ضرب المثل ترکی که میگه گو...ده جلو بادو هم میگیره دقیقاً شامل حال شما میشه دوستان گفتنی هارو گفتن کار شما اشتباه بوده
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
ساعت ۱۰ شب واسه مهمونی دیره حتی اگر از شهر دیگه میایین
زودتر راه بیفتین دیر نرسین
اونام مهمون داشتن
نمیتونن که گشنه نگه دارن بنده های خدارو تا شما برسین
تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏
راه تون دوربودزودترحرکت میکردیدساعت ده شب دیگه موقع شام نیست ومهمونی رفتن قهرکردنتونم اشتباه بوده
والا سمت ما هر کسی بخواد دیر بیاد زنگ میزنه میگه ما دیر میرسیم راه دوریم شما غذا رو بخورید مال مارو نگه دارید
یکی بچه کوچیک داره یکی مریضه معده اش بهم ریخته اس باید زود غذا بخوره قرار نیست بیس نفر ادم منتظر دو نفر بمونن اومدیم تا ساعت دو شب نرسیدن تا دو شام نخورن؟
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
یکی بیاد نظرشو بگه از دیشب همش خود خوری کردم احساس پوچی دارم من
اخه کی ساعت ده میره مهمونی شام ...بعد هم که گفته اون یکی برادر شوهرت گفته سفره پهن کنید ..چقد تو و شوهرت طلبکار و دنبال بهونه آید هموبهتر با شما قطع رابطه کنه مثل بچه کوچیکا تا ساعت ده منتظرتون بودن بعد هم شماقهر کردید ...و مهمونیشو خراب کردید ...
افرین بهتون که شب میزبان هم به خاطر اشتباه خودتون خراب کردین!!🫥در جریان هستین که یه شب مهمونی دادن چقدر هزینه داره و میزیان چقدر زحمت میکشه !!خوشت میاد یکی هم با شما این کارو کنه و خستگی تو تنت بمونه!!