2777
2789
عنوان

برای همسرم تولد گرفتن بدون دعوت من

291 بازدید | 25 پست

اینو بگم من هیچ مشکلی تا حالا با هیچ کدومشون نداشتم...

قرار بود تولد همسرم هفته بعد باهم رستوران بگیرم هر دو خانواده رو دعوت کنم

هفته پیش با دوستم بیرون بودم برگشتم خونه مادرشوهرم اینا چون شوهرم اونجا بود...تو راه برگشت براش گل خریدم دیدم خانوادشون جمع اند گفتند چون امروز روز تولدش بود ما سوپرایزش کردیم براش تولد گرفتیم و سوپرایزش کردیم ...

دستشون درد نکنه برام یک تیکه کیک هم کنار گذاشتند

انقدر دلم شکست تا صبح گریه کردم همسرم میگفت بخدا من بی تقصیرم...خوب دستشون درد نکنه چرا به من نگفتند که منم تو جشن شون باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری کارشون خیلی زشت بوده شما الان تیکه از وجود همسرت هستی باید دعوت میکردن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

آخی منم ناراحت شدم. شما کجا بودی؟ چرا با همسرت نرفتی اونجا

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نمیدونم واقعا فازشون چیه

مثلا میخوان بگن ما خیلی عاشق پسرمونیم؟

ایا قبلا هم عاشق سینه چاک بودن؟

یا تا عروس اومد فهمیدن پسری هم هست

محل نده برات مهم نباشه چون چنوقته دیگه بازم یادشون میره پسری هس

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

چه جالبن

الان فهمیدم عتیقه تر از خانواده شوهر منم وجود داره 

با من قطع رابطه و قهر بودن ولی هر هفته میومدن ماشینم رو میبردن   من خوب نبودم ولی ماشینم خوب بود   

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
نمیدونم واقعا فازشون چیهمثلا میخوان بگن ما خیلی عاشق پسرمونیم؟ایا قبلا هم عاشق سینه چاک بودن؟یا تا ع ...

اخه واقعا من هیچ مشکلی نداشتم باهشون ...حس میکنم خواهرشوهرم یک کم حسادت میکنه اینکار از قصد کرده

اخه واقعا من هیچ مشکلی نداشتم باهشون ...حس میکنم خواهرشوهرم یک کم حسادت میکنه اینکار از قصد کرده

اصلا نباید نقطه صعف نشون بدی اصلللللا

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم