2777
2789

درادامه دو تایپیک قبلیم حیلی ناراحتم از خواهرشوهر وپدرشوهر وهمسرم بخاطر نداشتن بلوغ فکری وعاطفی شوهرم گند زده به زندگی من ورابطه با خانواده شوهرم

درازای این همه محبت واحترام من جواب بدی بهم دادن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واگذار کن به خدا این افکار شیطانی رو از خودت دور کن که اگه مرتکب این گناه بشی هرگز بخشیده نمیشی. برو ...

من دختر مقیدی هستم ولی واقعا رنجیده خاطرم اصلا بعضی اوقات همچین فکرای میاد که بزنم دهنشووووون رو سرویس کنم  

کسی که دعابنویسه بلاخره یروزخودش درگیرش میشه

یعنی من حتی یه تو به طرف نمیگم مگر اهش دامنو بگیره نه اینکه زبون نداشته باشم نه حواسم هست چی میگم ولی واقعاااااا دلم میخاد بزنمشون زمین نفهمن چه مرگشون شد والا حاضرم به ریسکش

واگذار کن به خدا این افکار شیطانی رو از خودت دور کن که اگه مرتکب این گناه بشی هرگز بخشیده نمیشی. برو ...

من همیشه واگذار میکنم بحدا واقعاااااا هم جواب داده ها ولی دلم راحت نمیشه تا خودم بزنم گند کنم زندگیشون رو 

من دختر مقیدی هستم ولی واقعا رنجیده خاطرم اصلا بعضی اوقات همچین فکرای میاد که بزنم دهنشووووون رو سرو ...

خدایی نکرده دهن خودت سرویس میشه

این کارا عواقب بدی داره

من شنیدم کسی که اینکارو میکنه حتی اگه به نتیجه دلخواهش برسه تا آخر عمر مریضه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

خیلی معذرت میخوام، ولی فکر میکنی کسی که میره پیش دعا نویس به بلوغ فکری رسیده؟! 

خدای نکرده شما قدرت دعانویسا رو از خدا و پیغمبر بیشتر میدونی که میخوای بری در خونه‌ی دعانویس؟

اغلب این دعانویسا که کلاهبردار هستن، تعداد کمی هم که کاری از دستشون برمیاد و موکل دارن و خودشونو به شیطان فروختن. میدونی رفتن پیش دعانویس یعنی رفتن توی قفس شیر و گناه کبیرس؟

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب