2777
2789
عنوان

پزشکی شمال کشور

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 35 پست
تو کجاها مد نظرته برای انتخاب رشته؟ پزشکی دوست داری یا دندون؟

من راسش دندون میخواسم از اول ، حالا دولتی بوشهر یاسوج بندر ک بوم خودمم هس اول میزنم ولی حس میکنم احتمالش کمه، واسه اولویت بعد هنوز تصمیمم قطعی نشده ک دندون ازاد و تعهدی شیراز بزنم یا برم پزشکی، واسه پزشکی هم جهرم فسا ک تو استان خودمه مد نظرمه

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راسش دندون میخواسم از اول ، حالا دولتی بوشهر یاسوج بندر ک بوم خودمم هس اول میزنم ولی حس میکنم احت ...

شما پشت بودی؟ من میخوام پشت بمونم خیلی نگرانم میشه چن تاتوصیه راجب پشت موندن بگی؟

من راسش دندون میخواسم از اول ، حالا دولتی بوشهر یاسوج بندر ک بوم خودمم هس اول میزنم ولی حس میکنم احت ...

نه عزیز، برای دندون بوشهر اصلا احتمالش کم نیست، به نظرم قطعا روزانه میاری با توجه به این که امسال میانگین ترازها پایین‌تره.

شما پشت بودی؟ من میخوام پشت بمونم خیلی نگرانم میشه چن تاتوصیه راجب پشت موندن بگی؟

به نظرم اگه یه مشاور خوب، غیر دانشجوی خوب بتونی از همون اول پیدا کنی، خیلی جلو میندازتت. من از نبود مشاور خیلی ضربه خوردم. و این که از نظر روحی و استقامتی خودتو حتما تا اخر بالا نگه دار، اگه یه جمع درس خون مثلا توی یه کتابخونه گیر بیاری هم خیلی خوبه ولی اگه نشد با بچه‌هایی که سرشون به درس نیست اصلا قاطی نشو. از حاشیه و حرف بقیه به شدت خودتو دور نگه دار و سعی کن به خودت این باورو بدی که اگه من نتونم پس کی؟ از جو درس طولانی مدت اصلا فاصله نگیر که بازگشتت سخت نشه و از اشتباه بزرگ من بپرهیز و خودتو بیش از حد منزوی نکن.

به نظرم اگه یه مشاور خوب، غیر دانشجوی خوب بتونی از همون اول پیدا کنی، خیلی جلو میندازتت. من از نبود ...

خیلی ممنون🫠🤍 آره توفکر مشاورم سخت میشه ب مشاورای مجازی اعتمادکرد شهرمونم مشاور خوب نداره

خیلی ممنون🫠🤍 آره توفکر مشاورم سخت میشه ب مشاورای مجازی اعتمادکرد شهرمونم مشاور خوب نداره

زیادی سخت گیری نکن تو انتخابش همون یه یه ادم دلسوز باشه و سرحوصله وقت بذاره برات و پیگیرت بشه که گزارش کار بدی خیلی خوبه . به خاطر همین میگم دانشجوها مشاورای خوبی نیستن چون اکثرا فقط از سر اجبار میخوان وقتو پر کنن و پول بگیرن. یکی که دلسوزت باشه و نتیجه‌ات براش مهم باشه حتی با سطح سواد کمتر خیلی کمک میکنه.

تو کجاها مد نظرته برای انتخاب رشته؟ پزشکی دوست داری یا دندون؟

من فک کنم ایران بیاری پزشکی

به نظرت با تراز ۷۳۰۰ رتبم زیر ده هزار میشه‌؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
وای ای کاش بیارم. کدوم منطقه‌ای؟ اگه منطقه ۳ باشی امکانش هست ، اما منطقه یک و دو فکر کنم بالاتر بده.

پزشکی دور و بر خودت بزن پشیمون میشی بعدش ۷ سال باید بری بیای انتقالی و مهمانی هم به راحتی نمیدن

🤍🌱️ 
وای ای کاش بیارم. کدوم منطقه‌ای؟ اگه منطقه ۳ باشی امکانش هست ، اما منطقه یک و دو فکر کنم بالاتر بده.

یکم

منطقه یک به نظرم حوالی ۱۲ هزار تا پونزده هزار بشی، که به پیراپزشکی‌های روزانه تیپ دو و سه میخوره.

خودم فک نمیکنم میدونی چرا چون فرهنگیانا  بهشون تراز دادن ولی رتبه نمیدن و اینکه سقف کاهش داشته پارسال ابن تراز من رتبش میشد ۱۵ خزار ولی امسال فک نکنم به خاطر همین میگم شما با ۹۷۰۰ پزشکی ایران میاری