2777
2789
عنوان

پزشکی شمال کشور

1252 بازدید | 35 پست

من امسال کنکور دادم و رتبم احتمالا به پزشکی شهرهای شمالی میخوره، حالا بین رشت و ساری و بابل گیرکردم، خودم اصفهانیم و این که میگن دانشگاه‌هاشون تقریبا در یه سطحه، شهرهاشون چطوریه؟ از نظر امکانات و مردم به نظرتون بین این‌ها کدوم بهتره؟ مدرس زبانم و اگه شغل خوبی واسه‌ی تدریس بتونم اونجا پیدا کنم هم عالیه. میشه کلا شهرها و شرایطشو بهم معرفی کنید؟ بوس به کلتون 😘 مرسی 😍

نمیتونی پردیس ها یا آزادی سهراب نزدیک خودتونو بزنی؟

خیلی سخته ها هفت سال باید بری و بیای

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشت بنظرم بهتره از نظر اینکه میخوای یه تایمی اونجا زندگی کنی چون ارزونتره همه چیدانشگاه دولتی؟ یا

مرسی از راهنماییت عزیزم، اره دانشگاه دولتی، رفتار بومیاش با غریبه‌ها به نظرت کدوم شهر بهتره؟

نه هزینه‌هاش واسم خیلی بالا میشه، از پسش بر نمیام.

میشه سوالمو جواب بدی یه مدته سرگردونم کجا برم چطوری بخونم و ازت ممنون میشم اگه بهم بگی تو چیکار کردی چه کتابایی خوندی 

کاربری دست ۲ نفره

کجا و چطور زبان یاد گرفتی ؟ و اینکه بزار نتایج بیاد بعد تصمیم قطعی بگیر

دیگه حدود نتایج معلومه، من تراز کلم ۹۷۰۰ شده، احتمالا تو رنج هزار بشم، اولویتم دانشگاه ایرانه البته حتی نیمسال دوم اما فکر نکنم اونو بیارم.

زبانم با کلاس و یوتیوب، لیسانس زبانم و ایتلسم دارم، کنکور اولم نبود قبلا زبان خوندم.

کجا کلاس رفتی منم اصفهان زندگی میکنم

من اموزشگاه گاما میرفتم، تو مرداویجه، همون‌جا هم درس میدادم. اما بیشترین یادگیریم اصلا از اموزشگاه نبود، بلکه از یوتیوب بود ، یوتیوب منو توی حرف زدن و لهجه و یادگیری عمیق خیییلی جلو انداخت و چون خوره زبان بودم کلا روزی چهار پنج ساعت تو یوتیوب محتواهای انگلیسی میدیدم که هم خوش میگذشت، هم اتلاف وقت نبود و تو جمع‌های کلاسی هم اعتماد به نفس میداد. اگه هدفت زبانه به نظرم اولویت اولت باشه، من سالی که کنکور زبان دادم همینطوری و بدون این که وقت جدا برای زبان بذارم رتبم ۲۵ شد.

شمال خیلی دور نیست؟ یزد و کرمان بهتر نیست؟ یا اصلا همون کاشان ۷ سال زیاده ب رفت و امدت فکر کن

آخه اونا گرمهههه خواهر 😁 من یه هفته کولر اتاقم خراب بود، فهمیدم فقط آب و هوا برام مهمه 🤣🤣🤣

آخه اونا گرمهههه خواهر 😁 من یه هفته کولر اتاقم خراب بود، فهمیدم فقط آب و هوا برام مهمه 🤣🤣🤣

نمیدونم بازم بیشتر فکر کن راجبش، مشورت کن از کسایی ک راه دور بودن، چون همیشه ک هوا گرم نیست ، حتی ی نفر بندر میشناسم پزشکیه میگ همه جا کولر داریم گرما حس نمیشه زیاد، راسی منم تراز ۹۷۰۰ شدم شیرازیم

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی
دیگه حدود نتایج معلومه، من تراز کلم ۹۷۰۰ شده، احتمالا تو رنج هزار بشم، اولویتم دانشگاه ایرانه البته ...

موفق باشید

ببخشید چند سالتون بود کنکور برای پزشکی دادید؟

و روزی چند ساعت و چند ماه خوندید؟