2777
2789
عنوان

روکش دندان خوبه آیا

86 بازدید | 13 پست

من عصب کشی کردم دندونمو میگن دیواره ش ضعیفه ولی از روکش خوشم نمیاد چون از روکشم خیلی بد شنیدم . کسی بوده دیواره دندونش ضعیف بوده باشه و ترمیم معمولی کنه و دندون براش بمونه ؟؟ 

برای من از سمت دیواره خراب شده بود یه یک ماهی میشه پر کردم فعلا که چیزی نشده

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من از سمت دیواره خراب شده بود یه یک ماهی میشه پر کردم فعلا که چیزی نشده

منم از سمت دو تا دیواره ش مشکل داشته 

برا همین میگن دیواره ش ضعیفع 

ولی از روکشم خوشم نمیاد . همه دندون رو تراش میدن . اون زیرم معلوم نیس چی سر دندون میاد 

منم از سمت دو تا دیواره ش مشکل داشته برا همین میگن دیواره ش ضعیفع ولی از روکشم خوشم نمیاد . همه دندو ...

برای من که مدت زیادی نیست پر کردم برای همون هنوز مشخص نیست خوبه یا نه ولی فکر کنم به جنس موادی که استفاده میکنند هم بستگی داره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

کدوم دندونت بود ؟؟ با سیاه پر کرد یا سفید ؟

دندون شماره شش سمت چپ با مواد سیاه پر کرد

بستگی به دکتر داره اگه چسب زیر روکش خوب باشه خراب نمیشه یا اگه شل شد باید زود بری درست کنی و گرونه ز ...

اصلا کلا خوشم نمیاد از این سبک .‌کل دندون و تراش میدن و برمیدارن چیزی از دندون باقی نمی مونه 

اصلا کلا خوشم نمیاد از این سبک .‌کل دندون و تراش میدن و برمیدارن چیزی از دندون باقی نمی مونه

تازه اگه روکش کامپوزیت کنی عمرش هفت ساله اگه لمینیت کنی عمرش پانزده ساله این همه هم هزینه می‌کنی تازه

روکش لمینت قیمتش چنده ؟؟

من خودم که روکش اینا نکردم نمی‌دونم بعدشم نسبت به شهری که زندگی می‌کنی قیمت‌ها فرق میکنه