این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
باید یه آینده نگری هم وجود داشته باشه یا نه؟ اول باید ببینم چیا سر راهم قرار دارن بعدا تصمیم بگیرم و ...
شما الان دانشجوی دکترا هستی؟یا کنکور تازه قبول شدی
بهت فقط پیشنهاد میکنم اگر به این رشته علاقه داری وارد شو البته فرقی هم نداره باید تو هر رشته ای که میخوای وارد بشی باید به اون رشته علاقه داشته باشی تا بتونی از مشکلات سره راهت عبور کنی و به درجات موفقیت برسی
عزیزم من ترم ۲ دکترا هستمبهت فقط پیشنهاد میکنم اگر به این رشته علاقه داری وارد شو البته فرقی هم ندار ...
ممنونم روان شناسی رو دوست دارم فقط سوال من اینه که چقدر سخته تا بتونم به درآمد برسم؟ جسارتا خودتون راضی هستید از رشته تون و از چه طریقی می خواید به درآمد برسید؟ من واقعا دیگه نمی تونم به دوباره کنکور دادن فکر کنم
ممنونم روان شناسی رو دوست دارم فقط سوال من اینه که چقدر سخته تا بتونم به درآمد برسم؟ جسارتا خودتون ر ...
به در آمدش فکر نکن
به هدف و موفقیتت فکر کن
یه هدفی رو برا خودت ترسیم کن فقط تلاش کن به اون برسی