2777
2789
عنوان

قرار اول خواستگاری توی کافه 😐

916 بازدید | 48 پست

مادر خواستگار گفته توی پارک بیایم با بچه ها همو ببینیم.. 

هم اینکه مامانا باشن عجیبه برام هم پارکش! 

کافه بگیم بهتر نیستت؟

من باید جلوی بزرگ‌ترا چی بگم؟ اصن حرفی بزنم؟

بگو تشریف بیارید خونمون اینطوری بهتره

پارک چیه آخه

چقدر بدم میاد

دختر واسه خودش شان و شخصیت داره

این کار یعنی زیر سوال بردن شان دختر

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تشریف بیارید خونمون اینطوری بهترهپارک چیه آخهچقدر بدم میاددختر واسه خودش شان و شخصیت دارهاین کار ...

خونه زوده هنوز معلوم نیست همدیگرو بپسندیم یا نه

ولی آره پارک واقعا در شان آدم نیست 

آخه پارک حس میکنم جای درستی برای آشنایی نیستکسی ببینه چی

مادرت باهاته بعدم برای اشنایی ازدواجه اگه از اللن دنبال حرف مردمی کلا نه به ازدواج فک کن نه زندگی مشترک چون قطعا از پسش برنمیای

آخه پارک حس میکنم جای درستی برای آشنایی نیستکسی ببینه چی

مادرت باهاته بعدم برای اشنایی ازدواجه اگه از اللن دنبال حرف مردمی کلا نه به ازدواج فک کن نه زندگی مشترک چون قطعا از پسش برنمیای

بگو تشریف بیارید خونمون اینطوری بهترهپارک چیه آخهچقدر بدم میاددختر واسه خودش شان و شخصیت دارهاین کار ...

شاید به تفاهم نرسن چرا تو این گرونی کلی خرج کنن الانم مثل گذشته نیس شان دختر از بین بره چون همه جا چنین چیزی رسم شده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
چقدر زشت الان دیگه همه میدونن پارک جای قرارای اینجوری نیسدرستش کافه یا رستورانه فکر کنم از خساست که ...

الان همه پارکا کافه دارن ها کاش ادم مجال بده اونا انجام بدن بفهمه شخصیتشون چیه 

مادرت باهاته بعدم برای اشنایی ازدواجه اگه از اللن دنبال حرف مردمی کلا نه به ازدواج فک کن نه زندگی مش ...

دنبال حرف مردم نیستم ولی دختر مجردم قرار نیست با چند نفر هی تو پارک ببینن منو همکارا و آشناها اخه