2777
2789
عنوان

هموروئید و شقاق

919 بازدید | 38 پست

من چندین سال هموروئید و شقاق دارم که انواع و اقسام پمادها و روش ها رو امتحان کردم جواب نداده چند مدت خوبم باز دوباره شروع میشه حتی روش زندگیم رو هم عوض کردم کسی هست بدون جراحی نتیجه گرفته باشه واقعا خسته شدم. ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زردچوبه روغن اصل زیتون خمیرکن 3شب بزنبعداز ده روز 3شب مجدد تکرار کن معمولا ب 3 شب دوم نمیرسه همون دف ...

این روش برای حالتی که حاد شده باشه هم جواب میده؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
زردچوبه روغن اصل زیتون خمیرکن 3شب بزنبعداز ده روز 3شب مجدد تکرار کن معمولا ب 3 شب دوم نمیرسه همون دف ...

بعدالت اینکه بیرونی باید استفاده بشه یا حالت شیاف درست بشه داخلی استفاده بشه؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

ممنون. فقط مقدار زردچوبه چقدر باشه بهتر؟ قبل خواب استفاده کنم؟

ممنون. فقط مقدار زردچوبه چقدر باشه بهتر؟ قبل خواب استفاده کنم؟

بله قبل خواب ی ملحفه پهن من چون پخش میشه لباسی ک نمیخوای بپوش پد بهداشتیم بذار

ب اندازه ایی ک ی خمیر بهت بده ن شل ن سفت

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
من کلا خونریزی دارم چون شقاق با خونریزی همراه

اره خون‌ روی مدفوع؟؟ 

برای من درد سوزش خارش مقعد هم داره گاهی😑

بیرون زدگی مثل گوشت اضافه 

مقعد شکاف مانند ایجاد شده مثل بریدگی کوچک