2777
2789
عنوان

سلااام بنظرتون خدا منو میبخشه

100 بازدید | 8 پست

میدونید من28سالمه تا الانم دانشگاه نرفتم

بینایی سنجی رو دوس دارم 

یبار دیگه برای اینده ام، کنکور شرکت کنم؟ 

تلاش کنم29سالگی وارد میشم  32هم فارغ التحصیل میشم خدابخواد

🌹بنظرتون درسته فکرم؟ یا امسال یه رشته مثل زیست شناسی یا کتابداری  برم فقط لیسانس داشته باشم؟ کنارش هم یه هنری یادبگیرم مثل خیاطی

نمیدونم 30سالگی چه شکلیه 

البته مجردم

پرونده حماقتو بستم با دانشگاه نرفتن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدر رفتن این چندسال رو میگم، همه دوستام لیسانس دارن من انگار تو کما بودم😭

به نظرم شما هدف گذاری درست نداری . اگر هدفت بینایی سنجیه و از پسش بر میای باید یه سال درست و قوی بخونی و بیاری اگر می بینی در توانت نیست دنبال یه علاقه دیگه باش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به نظرم شما هدف گذاری درست نداری . اگر هدفت بینایی سنجیه و از پسش بر میای باید یه سال درست و قوی بخو ...

اخه میدونید انقدر حس جاموندن دارم همش میگم خب تهش کی چی من 32 فارغ التحصیل بشم چیکار کنم همش میترسم بشدت سردرگمم اصلا نمیدونم شاید بحران سی سالگیه و چون مجردم بیشتر منو نگران میکنه

اخه میدونید انقدر حس جاموندن دارم همش میگم خب تهش کی چی من 32 فارغ التحصیل بشم چیکار کنم همش میترسم ...

مساله دقیقا همون هدف گذاریه . شما باید بری دانشگاه چون علاقه داری ولی میخوای بری چون واسه خودت کد گذاشتی چون همه تا این سن لیسانس دارن منم داشته باشم بعد ها میرسه به این که همه تا این سن مثلا ازدواج کردن منم ازدواج کنم  . اون حس جاماندگی واسه همینه . اصلا نگاه مسابقه و رقابت داشتن به زندگی اشتباهه شما داری راه خودتو میری یکی اول درس میخونه بعد ازدواج یکی اول ازدواج میکنه بعد درس . یکی کلا جور دیگه میره جلو . راه خودتو پیدا کن . 

مساله دقیقا همون هدف گذاریه . شما باید بری دانشگاه چون علاقه داری ولی میخوای بری چون واسه خودت کد گذ ...

عزیزم😭از کجا بفهمم چی صلاح منه میدونی اگه امسال زیست بزنم ازمون استخدامی داره و معلم زیست میتونم بشم یا بزنم کتابداری کنارش کنکور بخونم که بتونم راحت از پس درس های کنکور هم بربیام واقعا موندم که چی صلاح منه 

عزیزم😭از کجا بفهمم چی صلاح منه میدونی اگه امسال زیست بزنم ازمون استخدامی داره و معلم زیست میتونم بش ...

ببین میخوای چکاره بشی هدفت از این درس خوندن چیه .اولویت بندی کن خواسته هاتو .