2777
2789
عنوان

نمیتونم از فکرش بیام بیرون

161 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من یکی از قدیمیای سایتم تا حالانشده تایپیک بزنم .الان که زدم لطفا راهنمایی کنید.موضوع من خیانت شوهره .چند وقته فهمیدم ...شبا خواب راحتی ندارم .همون اول که فهمیدم شماره رو برداشتم تا به طرف زنگ بزنم .از شدت استرس دستام میلرزید زنگ زدم یه زن جواب داد الکی گفتم با فلانی کار داشتم گفت اشتباه گرفتی...خواستم شماره اش ثبت بشه تا بتونم تو اپلیکیشن های دیگه پیداش کنم.هر تلاشی کردم نتیجه نداد چون هیچ اطلاعاتی نداشتم.بعد چند روز فهمیدم که اصلا من رقم آخر شماره موبایلو اشتباه زده بودم و با کسی دیگه حرف زدم .الان نمیدونم برای این شماره جدید چکار کنم که همون اطلاعاتو به دست بیارم آیا میشه آیا نمیشه کسی هست کمکم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنین که این شماره ک توی گوشی همسرتونه خانم باشه؟

آخه میگین اشتباه تماس گرفتین

شاید سوء تفاهم باشه

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

مثلا میخای چی بهش بگی فوق آخرش میگه مقصرشوهرته .عزیزم مایه همسایه داشتیم هرروز پلیس ودعوابه خاطر خیانت همسر آخرش چی شدطلاق گرفت.فقط تلاش بیهوده اینطورمردا درست نمیشن یا باید بسوزی وبسازی یا طلاق فقط خودتوزود پیر میکنی نکن آجی اگه نمیخایش خودتو کوچیک نکن

مشکل من زنگ زدن نیست .بلد نیستم چطور با یه شماره تو اینستا و یا بقیه جاها پیداش کنم کلا وارد نیستم

توی اینستا نمیشه با شماره کسی رو پیدا کرد 

باید اسم و فامیلشو پیدا کنی

ولی میتونی شمارشو سیو کنی ببینی تو تلگرام و واتس آپ و برنامه های دیگه پروفایلش چیه

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

نمیدونم کسی تو موقعیت من بوده یا نه .من که میدونم کسی که یه بار خیانت حتی در حد چت و بیرون رفتن با طرف رو داشته باشه .بازم از این کارا میکنه . فقط میخام ببینم چه شکلی و چه شخصیتیه که با اینکه میگفت موی گندیده ی تو رو به کسی نمیدم بلهاش بیرون رفته و چت صمیمانه داشته

توی اینستا نمیشه با شماره کسی رو پیدا کرد باید اسم و فامیلشو پیدا کنیولی میتونی شمارشو سیو کنی ببینی ...

ممنون امتحان  میکنم .الان شماره رو سیو داشته باشم  و بگردم من هم برای اون نشون میده تو این برنامه ها

توی اینستا نمیشه با شماره کسی رو پیدا کرد باید اسم و فامیلشو پیدا کنیولی میتونی شمارشو سیو کنی ببینی ...

البته  عکس پروفایلش تو واتساپ شوهرم دیدم سنگ قبر پدرش بود

ممنون امتحان میکنم .الان شماره رو سیو داشته باشم و بگردم من هم برای اون نشون میده تو این برنامه ها

نه نشون نمیده 

بعد اگه تلگرام داشت تو خود برنامه تلگرام پروفایلش بالا اومد از همونجا بزن حذف مخاطب 

بعد ببین با چ اسمی توی تلگرام هست

البته حواست باشه شماره رو چند جا رو کاغذ بنویسی ک باز کلاپاک نشه و دیگه نداشته باشیش

نه نشون نمیده بعد اگه تلگرام داشت تو خود برنامه تلگرام پروفایلش بالا اومد از همونجا بزن حذف مخاطب بع ...

مرسی عزیز دلم امتحان میکنم من خودم همه این برنامه ها رو پاک کردم از تو گوشی باید نصب کنم ببینم .فقط اینستا داشتم گفتم شاید بشه وارد بشم.برام دعا کن.حالم بهتر بشه

مرسی عزیز دلم امتحان میکنم من خودم همه این برنامه ها رو پاک کردم از تو گوشی باید نصب کنم ببینم .فقط ...

امیدوارم که مشکلت حل بشه و هر اتفاقی که ب صلاحته برات رقم بخورم عزیزم 🤲🏻❤️