2777
2789

واقعا ديگه نميدونم چه جوابي بزم

شوهرم اعتياد داره اما هيچ كس نميفهمه و من از شوهرم خيلي خيلي سرد شدم و الان مثل يه همخونه باهم زندگي ميكنيم

از نظر كاري هم هنوز خيلي پيشرفتي نداره و ماهي ١/٥ ميليون درامد داره كه به زور تا اخر ماه ميكشه چون هزينه هاي خودم كم نيست

الانم اصلا رابطه خوبي نداريم و هنوز تو خونه خودمون نرفتيم

كلا من از ادامه دادن اين زندگي پشيمونم و نميخوام از شوهرم بچه اي داشته باشم حتي اگه تا اخر عمرم هم تو اين زندگي بمونم چون با شناختي كه از شوهرم دارم پدر قابل تحسيني براي بچم نيست

حالا هركي ميبينتم هي ميگه رحمت خشك ميشه. چندسال ديگه ميفهمي چه اشتباهي كردي. الان بقيه فكر ميكنن نازا هستي. بعد كه بچه دار نشدي شوهرت ميره زن صيغه ميكنه تا ازش بچه دار بشه. و هزارتا حرف مزخرف ديگه

بابا من تو زندگي خودمم موندم بچه بيارم كه چي بشه؟ خانواده خودم منو تو پر قو بزرگ كردن من ميخوام زندگي بچم از خودم بهتر باشه اما تو اين شرايط بچم اسيب ميبينه

اصلا به حرف دیگران توجه نکن

صلاح زندگیتو خودت بهتر میدونی

عشق یعنی صدساله دیگه م بهش حسی که داری توی دلت جوونه                                                       عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز خونه خودت نرفتي ميگن بچه بيار؟؟؟؟ 

خوب چرا جدا نميشي تو عقد جدا شدن كه راحتره و بهتره 

با يه ادم معتاد نميشه زندگي كرد

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

هنوز تو خونه خودمون نرفتیم یعنی چی؟خونه نخریدین منظورته؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

قبلا هم گفتم زندگيم بيرونش مردمو ميكشه داخلش خودمو

يه پدرشوهر فوق العاده پولدار دارم كه براي جلب توجه به همه كمك مالي ميكنه و تو مهماني ها بريزو بپاش فراوون داره. اما براي بچه هاش كم ميزاره. فقط ٥ تا خونه داره با بهترين وسايل براي زندگي كردن خودشون و جايي كه برن نخوان برن خونه كسي

پدر خودمم وضع مالي خوبي داره و جهيزيه خوبي بهم داده. 

دركل تو چشم بقيه من خوشبخت ترين دختر فاميلم

اما هيچ احدي از دردام خبر نداره

کار درستی میکنی

ما اکثرا به خاطر خود خواهی خودمون و اینکه به حس مادر بودن برسیم تو هر رایطی چه خوب چه بد بچه دار میشیم

بعدا که اون زندگی به مشکل خورد فقط بچه آسیب میبینه 

ما ممکنه دوباره واسه خودمون زندگی بسازیم اما اون بچه داغون میشه

خیلی کار خوبی میکنی

💚💛💜💖❤💙💜💛💖💚💟❤💙💚💖💜😍😍😍😍❤💙💚💛💜💖❤💙💚💛💜💖💛💚💙

کار درستی میکنی 

بعدن همه اینا میگن حالا بچه برای چش بود ...

کلن مردم حرف زیاد میزنن 

راجب بارداریم میخوای چند سال دیگه باردار بشی میترسی از الان برو دکتر چک کن همه چیزو .

قبلا هم گفتم زندگيم بيرونش مردمو ميكشه داخلش خودمو يه پدرشوهر فوق العاده پولدار دارم كه براي جلب تو ...

آخي عزيزم انشالله خدا كمكت كنه

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..
هنوز خونه خودت نرفتي ميگن بچه بيار؟؟؟؟  خوب چرا جدا نميشي تو عقد جدا شدن كه راحتره و بهتره&nbs ...

منظورم خونه اي كه به نام خودمون باشه. يعني خريده باشيم. الان پدرشوهرم برامون رهن كرده

بقیه واقعا بیجا میکنن واسه همه میخوان تصمیم بگیرن!!من نمیدونم چرا انقدر تو زندگی بقیه باید سر بکشن؟!دختر تو به قول خودت تو زندگی خودت موندی یه وقت گول نخوری این وسط غوز بالاغوز کنی  بچرو تو زندگیت