2777
2789
عنوان

توهم ایدز

745 بازدید | 23 پست

داشتم تو اینستا پیج این ایدز و اینارو نگا میکردم نوشته بود جوش روی زبان علایم ایدزه و غدد لنفاوی که متورم بشه یه مدت بمونه الان من اینارو دارم استرس گرفتم 😭😭😭😭😭

دو سال قبلم قبل زایمان ازمایش گرفتن منفی بود این علایمارم قبل اون داشتم ولی جدیدا گلومم همش درد میکنه توهم گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تورم غده لنفاوی رو منم دارم ولی نمی‌دونم دلیلش چیه. یه ساله هی برای خودش کوچیک و بزرگ میشه ولی از بین نمیره. رفتم دکتر بهم گفت یا بخاطر لوزه‌هاته، یا بخاطر جوش‌ها صورتت. 😕 

این تورم غده لنفاوی رو منم دارم ولی نمی‌دونم دلیلش چیه. یه ساله هی برای خودش کوچیک و بزرگ میشه ولی ا ...

منم بوزه هام روش یه جوشای ریز داره دیگه دارم دق میکنم 

اون اراجیف اینستا گوش نده،اخه جوش رو زبونم شد ایدز،برو از ایدز بخون مطالعه کن،ایدز سیستم ایمنی ضعیف می‌کنه زود مریض میشی خیلی ضعیف می‌کنه تا این که کم کم بدنت ضعیف میشه و تحلیل میره،جه ربطی به این چیزا گفتی داره

نگران نباش برو آزمایش بده. من چون یکی از عموهام بخاطر سرطان خون فوت کرده بود، بیشتر از اون می‌ترسیدم ولی خب آزمایش که دادم از اون نظر مشکلی نبود. 

این جوش‌هایی که میگی چه شکلی‌ان؟ منم ته گلوم یه چیزهای جوش مانند هست احساس می‌کنم قبلا نبودن یا شاید هم من ندیده بودنشون. 🤷🏻‍♀️

و اینکه من سنگ لوزه داشتم. خیلی کوچیک بود ولی دکتر گفته ممکنه بخاطر اون‌ باشه. 

اون اراجیف اینستا گوش نده،اخه جوش رو زبونم شد ایدز،برو از ایدز بخون مطالعه کن،ایدز سیستم ایمنی ضعیف ...

خیلی خوندم 

گفته اینا علایم اولیشه 

میدونم ندارم ولی وسواسشو دارم 

نگران نباش برو آزمایش بده. من چون یکی از عموهام بخاطر سرطان خون فوت کرده بود، بیشتر از اون می‌ترسیدم ...

لوزه هامو‌که نکاه میکنم انگار روشون برجستگیای کوچولو‌داره مثل جوش زیر پوستی 

هر چی میخورم انگار میره گیر میکنه تو‌سوراخ‌لوزه هام 

منم مثلل تو تازه دیدم نمیدونم قبلا بود یا نه