2777
2789

قانون مصوب در مورد تحصیل قهرمانان ورزشی در رشته تربیت بدنی و تا مقطع کارشناسی است و قرار است در آیین نامه جدید رشته‌های مهندسی و پزشکی نیز به آن اضافه شود.

امضا میخوای چیکار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونهمه هشتگ زدیم ک ن ب تاثیر قطعی مدل ولی هیچکی صدای مارو نشنید انگار ماادم نیستیم

بعد باوجود اینهمه مخالفت ب ای اینکار دوباره صدامون نشنیدن و ب حرف ایشون گوش کردن

اصلا نظر ما برای کسی مهمه؟

امضا میخوای چیکار 

چقدر فضای عمومی ایران عجیبه که تحصیل تو دانشگاهای کشکری که جزو ۵۰۰ تای اول نیست رو بالاتر از مدال المپیک میدونن ، بابا اینا اگر برن خارج زیررپرچم گشور دیگه ای میلیاردها تومن بهشون پول میدن که‌میتونن اینجا دانشگاه رو بخرن کلا 🤦‍♀️

با اینکه سالها پیش کنکور دادم و کنکوری هم دور و اطراف ندارم عمیقا برای بچه‌های مملکتم ناراحت شدم

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
با اینکه سالها پیش کنکور دادم و کنکوری هم دور و اطراف ندارم عمیقا برای بچه‌های مملکتم ناراحت شدم

واقعا هرروز ی خبر دارن برای کنکوری ها 

قبلا اینجوری نبود ۲ سه ساله اینطوری کردن انکار رسمن دارن همشون باهم یکاری میکنن شرایط سخت تر و سخت تر شه

امضا میخوای چیکار