2777
2789

خیلی روی اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته 

و حتی بخاطر همین قضیه وارد رابطه نمیشم چون میترسم بفهمن و ترکم کنن و احساساتمو سرکوب میکنم

حس میکنم لیاقت کسیو ندارم چون متفاوتم با همه

چون بچه ک بودم یکی از دوستام فهمید و دیگ ن زنگامو ج داد ن پیامامو

خیلی دارم اذیت میشم

کسی هست ک خودش یا اطرافیانش این مشکلو داشته باشن و ببین راه درمانش چیه

میگن الیزاروف ولی شیش ماه خونه نشیین میشم

دانشگاهمو 

کلاسامو چیکار کنم 

نمیدونم 

از همچیم عقب میفتم

در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به عالم زد 

چون خاصی ناراحتی؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

انگشت چهارم پا؟؟؟چرا باید انگشت جهارم پا اینقد مهم باشه وذهنتو درگیر کنه من قبل دیدن این تاپیک اصلا تا حالا نگاش نکرده بودم 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگشت چهارم پا؟؟؟چرا باید انگشت جهارم پا اینقد مهم باشه وذهنتو درگیر کنه من قبل دیدن این تاپیک اصلا ...

نمیدونین چجوریه🥲درصد کمی از ادما این مشکلو دارن

خیلی بده

چون متفاوته و بقیه تمسخر میکنن

کسی که سوژه ا ش انگشت پا دیگرانه لیاقت دوستی نداره بهتر ادمای دورت گلچین میشن

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
کسی که سوژه ا ش انگشت پا دیگرانه لیاقت دوستی نداره بهتر ادمای دورت گلچین میشن

کفش جلو باز نمیتونم بپوشم

ب قدری متنفرم ازش ک نگاه نمیکنم و حتی ی لاک ساده هم نمیتونم بزنم

نمیدونین چجوریه🥲درصد کمی از ادما این مشکلو دارنخیلی بده

باور کن هیچکس انگشت چهارم پای تو براش مهم نیس حتی همسر آینده ت حالا یه بچه تو عالم بچگیش یه رفتاری کرده بچه بوده دیگه بیخیال

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
باور کن هیچکس انگشت چهارم پای تو براش مهم نیس حتی همسر آینده ت حالا یه بچه تو عالم بچگیش یه رفتاری ک ...

تاپیک دیدم ک یکی مشکل منو داشته گفت ازدواج کردم و خانواده شوهرم مدام مسخرم میکنن و میگن ناقصی

کفش جلو باز نمیتونم بپوشمب قدری متنفرم ازش ک نگاه نمیکنم و حتی ی لاک ساده هم نمیتونم بزنم

به نظرم اصلا مهم نیست که بخوای ذهنتو درگیر کنی اینقدر ولی اگر خوشحالت میکنه عمل کن

به نظرم اصلا مهم نیست که بخوای ذهنتو درگیر کنی اینقدر ولی اگر خوشحالت میکنه عمل کن

دکتر بهم گفته عمل نداره

واسه همین اومدم اینجا پرسیدم ک کسی عملی انجام داده یا نه🥲

هردوتا پاهات ؟؟

منم این مشکل رو دارم و همیشه جوراب پامه .

مهم نیست زیاد برای خودم ،ولی دوست ندارم کسی هم بدونه 

شوهرمم براش عادی شده

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

هردوتا پاهات ؟؟منم این مشکل رو دارم و همیشه جوراب پامه .مهم نیست زیاد برای خودم ،ولی دوست ندارم کسی ...

نه یکی از پاهامه

هردوتا پاهات ؟؟منم این مشکل رو دارم و همیشه جوراب پامه .مهم نیست زیاد برای خودم ،ولی دوست ندارم کسی ...

چقد خوب ک برات عادی شده برا من تبدیل شده ب ی معضل بزرگ ک افسردم کرده