2777
2789
عنوان

خواهش میکنم راهنمایی کنید

94 بازدید | 19 پست

سلام به همگی 

من پسرم اتیسم داره 

خودم بعد از مدتها اشک و گریه و زاری تازه یه کم میشه گفت این شرایط رو پذیرفتم و باهاش کنار اومدم 

چه شبها و روزها که کارم گریه بود 

هنوزم هست   

ولی خوب هنوز نمیتونم به کسی بگم بچم اتیسمه 

خوب چه کنم دست خودم نیست 

الهی بمیرم براش ، البته بیرون که میریم اگه نیازباشه و مجبور بشم به غریبه ها توضیح میدم و میگم اتیسم هست 

ولی متاسفانه هنوز اقوام و فامیل نمی‌دونند و فکر میکنند چون پسرم تشنج داشته به خاطر همین تاخیر در کلامش هست 

ولی امشب دیدم خواهر شوهرم تو تلگرام یه گروه برام فرستاده که مربوط به اتیسم هست 

بدون هیچ مقدمه ای 

یعنی تا دیدم داغووووون شدم 

فقط میتونم اینجا بگم 

تو رو خدا به نظرتون چی جوابشو بدم 

تو هم یه پست روانشناسی بفرست با دکتر روانشناس کاملا جواب منطقی هست عزیزم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی عزیزم میشه بیشتر راهنمایی کنی

اون بااینکارش باعث اذیتت شده تو هم میخای اذیتش کنی یه مطلب روانشناسی بفرست یعنی خودت آدم نرمالی نیستی .

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اون بااینکارش باعث اذیتت شده تو هم میخای اذیتش کنی یه مطلب روانشناسی بفرست یعنی خودت آدم نرمالی نیست ...

فدات بشم 

دقیقاً فقط قصدش اذیت من بوده 

ممنونم 

موافقم

خدا خیرت بده

فدات بشم دقیقاً فقط قصدش اذیت من بوده ممنونم موافقمخدا خیرت بده

ولی ناراحت نشی خیلی بیشعوره قشنک برا رنجوندنت فرستاده . میتونست مطلبی از امید اینکه کنارتیم‌و فلان بفرسته

ولی ناراحت نشی خیلی بیشعوره قشنک برا رنجوندنت فرستاده . میتونست مطلبی از امید اینکه کنارتیم‌و فلان ب ...

آره مطمئنم 

چون چند وقت پیش هم به شوهرم گفته بود خودش 

و با اینکه شوهرم ناراحت شده و بهش گفته نه اصلا ، دیگه این حرف رو نزن 

ولی باز به من گفته 

کاش آدمها یاد می‌گرفتند سرشون تو زندگی خودشون باشه 

به خدا از غصه گلوم داره می ترکه 

آره مطمئنم چون چند وقت پیش هم به شوهرم گفته بود خودش و با اینکه شوهرم ناراحت شده و بهش گفته نه اصلا ...

دلت شکسته قربونت برم خودتو درگیر دیگران نکن . خدا برات ی فرشته داده ک معصومترین آدمیه که کنارته و هیچوخت قرار نیست بهت آزار برسونه و برنجونتت

دلت شکسته قربونت برم خودتو درگیر دیگران نکن . خدا برات ی فرشته داده ک معصومترین آدمیه که کنارته و هی ...

خیییییییلی 

خیلی زیاد         

خدا خیرت بده که این وقت شب به درد و دلم گوش دادی 

فدای محبتت دوست عزیز 

التماس دعا