2777
2789

اگر مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم

@trustisho روبیکا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهانمون اصلامن حالم ب حدی خراب بودمیخواستم خودموازپنجره پرت کنم پایین

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡

عزیزم  از مادرت وخواهرت واقوام دیگه کمک بگیر روزی حداقل یک ساعت بچه رو نگه دارن .برو بیرون .با شوهرت تنها باش باهم صحبت کنید .و عشقبازی ....

موزیک شاد بذار برای خودت و بچه . برقص .رقص باعث میشه تو اون زمان به هیچی فکر نکنی .با دوستات صحبت کن .تنها نمون کلا

یکم به خودت زمان بده ...بچه رو بزار تو کالسکه برو قدم بزن...حتی شده با زور... اگه بتونه مامانت در هفته یه چند ساعت نگهش داره باشوهرت یابا دوستات بری بیرون عالیه...کتاب بخون... خیلیم رو بچه حساس نباش آی عطسه کرد آی سرما خورد... آی وزنش چی شد..ریلکس پیش برو باور کن بهترم بزرگ میشه

من حدود ۵ساله هنوز خوب نشدم.باید حامی داشته باشی همسر به تنهایی میتونه کمکت کنه.من بدترین روزها وحرف ها وروابط رو اونموقع تجربه کردم بی محلی.جدا گردن اتاق.حس عذاب وجدانی که بهم میداد ومیگفت مادر خوبی نیستم چون دلم چایی خواست وخوردم.مجبورم میکرد روز ۵که تنها هم بودم و پر از بخیه وحال بد آشپزی کنم یک دستی خودش فیلم نگاه میکرد.با مامانم دعوا کرد مامانم رفت روز سوم.مدام میگفت بچه رو شیرخشکی میکنم ازش میگیرم.مدام بچه داری بقیه رو تو سرم میزد.حق نداشتم  بخوابم بچم کولیکی بود تا صبح گریه میکرد دوساعت میومدم بخوابم با داد ولگد بیدارم میکرد صبونه درست کن.کلی حرف راجع به سیسمونی ارزونم و.....

............فقط مرگ چاره دردمه

من حدود ۵ساله هنوز خوب نشدم.باید حامی داشته باشی همسر به تنهایی میتونه کمکت کنه.من بدترین روزها وحرف ...

خدا نکنه .چقدر مردم پسراشونو بد تربیت میکنند !!!همه ناشی از تربیت غلطه...

خدا نکنه .چقدر مردم پسراشونو بد تربیت میکنند !!!همه ناشی از تربیت غلطه...

بچم حساسیت داشت کولیک خودم پر بخیه از درد کمر میمردم من زایمانم سخت بود نزدیک بود فلج شم.تا ۴۰روز دست از دیوار میگرفتم راه میرفتم.اگه غذاش آماده نبود زنگ میزد خانوادش اوناهم شروع میکردن دخالت و....که فلانی ۵تا بچه داره مثل تو نیست و....خدا بدجور سرشون آورد خیلی بدجور ولی هنوزم عذاب میکشم