2777
2789

من همیشه ی خاطره تو ذهنم بود و اون خاطره این بود که من ۳سال داشتم و دخترعموم هم کوچیک بود تفاوت سنی ما ۴ ساله من دارم باهاش بازی میکنم و اون میره سراغ قابلمه ای که داشتن داخلش شیر میجوشوندن و خیلی داغ بود یهویی قابلمه میوفته روی پاش و کلا پوست پاش کنده میشه و میبرنش بیمارستان و.... بعد اینکه برای اولین بار این خاطره رو برای خواهر کوچیکم تعریف کردم مامانم با تعجب گفت تو از کجا میدونی گفتم من داشتم باهاش بازی میکردم و خودم دیدم این اتفاق افتاد ولی مامانم گفت تو اون موقع به دنیا نیومده بودی و ظاهرا من اون زمان که این اتفاق برای دخترعموم افتاده ی جنین ۸ماهه داخل شکم مامانم بودم و این خاطره هیچ وقت برای من تعریف نشد و من از کسی اینو نشنیده بودم و اینکه من هنوزم تمام صحنه های اون خاطره را به وضوح یادمه و این ثابت میکنه وجود روح و جهان دیگه رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب،کسی قبلا اون خاطره رو برات تعریف نکرده بود؟

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

ربطی به روح و جهان دیگه نداره، بعضی خاطرات میتونه تو کودکی فقط شنیده بشن و در ناخوداگاه ما ضبط بشن و ما فکر میکنیم که تو اون خاطره حضور داشتیم، از لحاظ روانشناسی این ثابت شده.

چه جالب،کسی قبلا اون خاطره رو برات تعریف نکرده بود؟

ن اصلا منم اول فکر کردم قبلا از کسی شنیدم اما بیان جزئیات برای دیگران بهم ثابت کرد با چشمای خودم دیدم این اتفاقات رو