2777
2789

مذهبی نیستم ولی شکر گذاری کن اون روزا تو دفترچه بنویس شکرگذاریاتو حالت خوب میشه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبی نیستم ولی شکر گذاری کن اون روزا تو دفترچه بنویس شکرگذاریاتو حالت خوب میشه

همیشه نوحه گوش میدم با امام حسین و خدا حرف میزنم ولی بازم اذیتم میکنه 

رو رفتارم با بقیه تاثیر میذاره این بیشتر ناراحتم میکنه

همیشه نوحه گوش میدم با امام حسین و خدا حرف میزنم ولی بازم اذیتم میکنه رو رفتارم با بقیه تاثیر میذاره ...

خب کارت اشتباهه .بخدا امام حسین راضی نیس شما بانوحه هاش خودتو اذیت کنی . اینو یه آدم خیلی مومن بهم گف . ایام سوگواری بحثش جداست ولی معصومین و خدا هم انسان رو دوس دارن شاد ببینن .

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خب کارت اشتباهه .بخدا امام حسین راضی نیس شما بانوحه هاش خودتو اذیت کنی . اینو یه آدم خیلی مومن بهم گ ...

اخه فقط اونجوری یکم آروم میشم 

چیکار کنم؟

با اینکه خیلی وقته اینجوریم هنوز هیچ راهی واسش پیدا نکردم که خوب شه حالم اگرم بشه کوتاه مدته باز موقه ارتباط گرفتن با آدما رفتارم عوض میشه تا خوب شه حالم 

نه اتفاقا خودمم فکر میکردم بخاطر اونه ولی دقت که میکنم ربطی ندارن بهم تاریخای مختلفه

منم از وقتی یکی پیدا شد که با اسم رفاقت که الهی حدا ازش نگذره  گند زد به زندگیم همینطورم ،به کاراش و حرفاش فکر میکنم فکر میکنم تو ذهنم باهاش دعوا میکنم جواب تیکه و کنایه هاشو میدم بعد اعصابم بهم میریزه با بقیه دعوا میکنم بعد عذاب وجدان میگیرم که چرا سر بقیه خالی کردم اصلا افتضاحه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
منم از وقتی یکی پیدا شد که با اسم رفاقت که الهی حدا ازش نگذره گند زد به زندگیم همینطورم ،به کاراش و ...

اره افرین دقیقا

قبلیا رو یادم میاد عصبی میشم تو ذهنم دعوا میکنم خودم حرص میخورم بیشتر ناراحت میشم بعد طرف و که میبینم باهاش سرد میشم یا عصبی میشم از دستش

اره افرین دقیقاقبلیا رو یادم میاد عصبی میشم تو ذهنم دعوا میکنم خودم حرص میخورم بیشتر ناراحت میشم بعد ...

اخ آخ درکت میکنم خیلی بده بی صاحاب انگار درد بی علائم هست هیچ راهی واسه خلاصی ازش پیدا نمیکنم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
اخه فقط اونجوری یکم آروم میشم چیکار کنم؟با اینکه خیلی وقته اینجوریم هنوز هیچ راهی واسش پیدا نکردم که ...

منم افسردگی بعد زایمان داتشم خیلی بده . دست خودتم نیس بخای کمش‌کنی