2777
2789

کراشم بود کلی تلاش کردم بهش برسم و نزدیکش شدم اولش گفت فقط اهل دوستیه قبول کردم و بعد دو سه هفته گفت ک میخام بیام خاستگاری کلی خوشحال بودم و منو ب همه اعضای خانوادش و فامیلش معرفی کرد ولی اون وسط انگار زن داییش از من خوشش نیومده بود زن دایی بزرگشه ولی چون زن دومشه فقط دو سه سال از ما دوتا بزرگتره 

خیلی ب نامزدم نزدیک بود و همش باهم بودن تا منو میدید ساکت میشد بعد دو سه باری ک منو دیده بود ب نامزدم گفته بود این دختره بهش نمیخوره دختر باشه انگار قبلا دست خورده میخاس منو از چشمش بندازه و کل عید ی بار نامزدم ب من نگفت بریم بیرون همش میگفت کار دارم ولی وقتی بهش زنگ میزدم با زن داییش بیرون بودن

و از اونورم هی زن داییش میگفت نیستی ببینی نامزدت چجوری دختر بازی میکنه و میرفتن مهمونی ب من زنگ میزد اونم پشت گوشی میگفت وای نیستی ببینی چیکار میکنه وای چ فیلمایی ازش دارم خیلی حرصم میداد اینجوری حیلی ناراحت میشدم نامزدمم بجا اینکه ی چی بهش بگه باهاش می‌خندید بیشتر کفری میشدم 

همش احساس میکنم ی چی بینشون هست آخه مگه میشه انقد ب هم نزدیک باشن وقتی میره خونش لباس ازاد میپوشه جلوش میگه ما پوششمون همینه

وقتی شوهرش نیس زنگ میزنه بره خونش باهاش فیلم ببینه یا فوتبال ببینه

این زن خیلی رو مخمه همش بخاطرش دعوا و بحث داشتیم تا دو ماه پیش ک نامزدم گفت دیگه نمیخام ناراحتت کنم و از همه جا بلاکش میکنم دو ماه راحت بودیم و هیچ بحثی نداشتیم ولی الان باز چندوقته دوباره زنه پیداش شده و ب هر بهانه ای ب نامزدم زنگ میزنه و میخاد دوباره بکشه سمت خودش منم تحمل نکردم دوباره دعوامون شد و اونم امشب کلی سرم داد زد گفت زن داییمه احترامشو باید داشته باشم و توام فلانمو نمیتونی بخوری منم ناراحت شدم از همه جا بلاکش کردم خیلی دلم شکست ازش😞

ب من میگه مریضی ک شک داری ب من و زن داییم فک میکنی بینمون چیزی هست

واقعا من مریضم؟ وافعا اشتباه میکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این توضیحات خیر اشتباه نمیکنی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

هیچم اشتباه نمیکنی زنه قطعا میخواد زندگیو براتون تلخ کنه البته برا تو بیشتر .. ماهم زن دایی داریم هم کوچیک هم بزرگ کسی ک سرش به زندگی خودش باشه کرمی تو وجودش نباشه الکی پی کسیو نمیگیره و همه ی این اداها رفتارا بو داره

از این بیشعور گاو نفهم واست شوهر در نمیاد ولش کن گورشو کم کنه چقد سطحش پایینه و رفتارای خزی داره کدوم احمقی میره میچسبه ب زنداییش اینقد با شدت

ولش کن بره پی کارش بره در باسن زنداییش شاید از گوه اون تغذیه میکنه الله اعلم

حتی اگه واقعا چیزی هم بینشون نباشه از صدتا هووو مادرشوهر بدتره

مادرش زن خوب و ساده ایه ی بار ک دعوامون شده بود زنگ زد گفت چی شده گقتم همه چی بخاطر اونه

گفت آره درست میگی پسرم با اون حیلی صمیمیه همه میگن ازش فاصله بگیر ولی نمیگیره و همش شوخی میکنن و باهمن کلا قرار بود مادرش باهاش حرف بزنه ک نامزدم قبول کرد. بلاکش کرد ولی اون الان باز داره از خط شوهرش زنگ میزنه و بهش پیشنهاد وام و کار و فلان میده ک دوباره بره سمتش میدونه نامزدم منم الان گیر پوله😞

با این آدم چطور میخوای زندگی کنی؟؟! خدایی بگو حالا تازه بقول خودت نامزدین واییی که برین زیر یک سقف

خیلی دوسش داشتم...

فک نمیکردم کسی ک حاضر نبود اشکمو ببینه بخاطر زن داییش آخرش اینجوری بهم برینه😞

هیچم اشتباه نمیکنی زنه قطعا میخواد زندگیو براتون تلخ کنه البته برا تو بیشتر .. ماهم زن دایی داریم هم ...

منم همینو میگم ک زن داییت باید جایگاه همون زن دایی بودنشو داشته باشه میگه ن ما کلا خانوادگی راحتیم و همه این چیزارو نسبت میده ب من ک میکه اره شاید شما تو فامیلتون از این موردا داشتید ک فک میکنی ماهم اینجوریم

نه عزیزم اشتباه نمیکنی یه چیزی بینیشون هست وگرنه این همه صمیمیت بین زندایی غیرممکنه

تا میام حرف بزنم بهم میگه مریض فکرت مریضه و حتما خودت یا فامیلات اینکاره بودید و...😞

تا میام حرف بزنم بهم میگه مریض فکرت مریضه و حتما خودت یا فامیلات اینکاره بودید و...😞

خب میدونی چیه حالا ک اینطوره اگه نمیتونی شوهرتو قانع کنی میتونی زن داییه رو قشنگ بسوزونی . تو مجالسی ک اونم هس لجشو درآر از کنار شوهرت تکون نخور هی بهش برس بگو بخند موضوعات خنده دار تعریف کن براش ک اونم بخنده قربون صدقه ش برو یعنی ی کارایی کن چشش درآد