2777
2789

منابع رو میدونم فقط نمیدونم کدوم کتاب رو بخونم آسیب شناسی کدوم کتاب یادگیری و کنترل حرکتی کدوم کتاب سنجش و اندازه گیری کدوم اینا رو بهم میگین؟

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
نویسنده ها که مشخص هستن

کجا مشخص هستن؟ مثلابرای کنترل حرکتی یه کتاب بود دوره ما نویسنده ام هیوود الان اون منبع عوض شده نمیدونم کدوم رو بخونم

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا مشخص هستن؟ مثلابرای کنترل حرکتی یه کتاب بود دوره ما نویسنده ام هیوود الان اون منبع عوض شده نمیدو ...

معمولا تو دفترچه منابع همراه با ذکر نویسنده هستن 

برای آموزگاری و دبیری کسی مشکل نداشت فقط روانشناسی رشد یکم بچه ها درگیر کتاب اصلی بودن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
معمولا تو دفترچه منابع همراه با ذکر نویسنده هستن برای آموزگاری و دبیری کسی مشکل نداشت فقط روانشناسی ...

پس میرم میخونم ببینم برامارو نوشته یانه مرسی

تربیت بدنی جز دبیری بوده ؟

اره عزیزم دبیر تربیت بدنی بودد

اره عزیزم دبیر تربیت بدنی بودد

پس دروس عمومی و اختصاصی که مشخص 

شاید دروس تخصصی نویسنده هاش فرق داشته باشه 

معمولا کانال ها همه منابع دارن اونجا چک کنید 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
پس دروس عمومی و اختصاصی که مشخص شاید دروس تخصصی نویسنده هاش فرق داشته باشه معمولا کانال ها همه منابع ...

دروس اختصاصی همون تخصصی نیس مگه؟چه فرقی دارن ؟من فک میکردم جفتش یه‌چیزه

دروس اختصاصی همون تخصصی نیس مگه؟چه فرقی دارن ؟من فک میکردم جفتش یه‌چیزه

سه تا حیطه جدا 

عمومی (مشترک بین تمام رشته های)

اختصاصی (مشترک بین تمام رشته ها)

تخصصی(دروس مختص رشته مدنظرتون «تربیت بدنی»)