گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1537 عنوان کسی اینجا برای تربیت بدنی ازمون استخدامی داده 202 بازدید | 9 پست منابع رو میدونم فقط نمیدونم کدوم کتاب رو بخونم آسیب شناسی کدوم کتاب یادگیری و کنترل حرکتی کدوم کتاب سنجش و اندازه گیری کدوم اینا رو بهم میگین؟ مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه 1403/05/31 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13779 نویسنده ها که مشخص هستن الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1537 نویسنده ها که مشخص هستن کجا مشخص هستن؟ مثلابرای کنترل حرکتی یه کتاب بود دوره ما نویسنده ام هیوود الان اون منبع عوض شده نمیدونم کدوم رو بخونم مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13779 کجا مشخص هستن؟ مثلابرای کنترل حرکتی یه کتاب بود دوره ما نویسنده ام هیوود الان اون منبع عوض شده نمیدو ... معمولا تو دفترچه منابع همراه با ذکر نویسنده هستن برای آموزگاری و دبیری کسی مشکل نداشت فقط روانشناسی رشد یکم بچه ها درگیر کتاب اصلی بودن الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1537 معمولا تو دفترچه منابع همراه با ذکر نویسنده هستن برای آموزگاری و دبیری کسی مشکل نداشت فقط روانشناسی ... پس میرم میخونم ببینم برامارو نوشته یانه مرسی مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13779 پس میرم میخونم ببینم برامارو نوشته یانه مرسی تربیت بدنی جز دبیری بوده ؟ الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1537 تربیت بدنی جز دبیری بوده ؟ اره عزیزم دبیر تربیت بدنی بودد مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13779 اره عزیزم دبیر تربیت بدنی بودد پس دروس عمومی و اختصاصی که مشخص شاید دروس تخصصی نویسنده هاش فرق داشته باشه معمولا کانال ها همه منابع دارن اونجا چک کنید الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1537 پس دروس عمومی و اختصاصی که مشخص شاید دروس تخصصی نویسنده هاش فرق داشته باشه معمولا کانال ها همه منابع ... دروس اختصاصی همون تخصصی نیس مگه؟چه فرقی دارن ؟من فک میکردم جفتش یهچیزه مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13779 دروس اختصاصی همون تخصصی نیس مگه؟چه فرقی دارن ؟من فک میکردم جفتش یهچیزه سه تا حیطه جدا عمومی (مشترک بین تمام رشته های)اختصاصی (مشترک بین تمام رشته ها)تخصصی(دروس مختص رشته مدنظرتون «تربیت بدنی») الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .