2777
2789

واقعیتش من تک عروس بزرگ خانواده بودم به مدت 7سال سه ماهی میشه که برادرشوهرم عقد کرده تو ی ساختمون زندگی میکنیم یعنی تا قبل از اینکه این دختر عروس جدید خانواده بشه واسه اینکه منو حرص بدن به زور میخواستن هر مهمونی میاد حتما ما هم اگه برنامه ای واسه خودمون داشتیم باید کنسل میکردیم

اوایلش که خواستگاری وبله برون و مراسم بود به من باج میدادن غیر مستقیم که چیزی ازشون نگم به دختره و خانوادش،٠من خودم بچه تهرانم دختره از شهرستان اومد البته نمیخوام بی احترامی کنم به کسی .خب شخصیت مهمه نه اینکه تهرانی بودن،ولی این دختر انقدر موذی وسیاست مدار هست که اینا رو تو مشتش گرفته من تیپم امروزیه ولی اون واسه سیاستش جلو اینا چادر سر میکنه چون مذهبین مثلاچند وقت پیش سفره انداخت حتی واسه احترام به من تعارف نزد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیاید بگید چطور رفتار کنم رو زندگیم تاثیر منفی گذاشته چون با همسرم بحث میکنم،فقط کاری رو میکنن که حر ...

همشونو به کتف چپت بگیر و زندگی تو کن 

خودت و شوهرت رو بذار تو اولویت و برنامه تو به خاطر. هیچ کس تغییر نده 

رفت و آمد تو کم کن بیشتر با خانواده و فامیل خودت  برو و بیا 

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
همشونو به کتف چپت بگیر و زندگی تو کن خودت و شوهرت رو بذار تو اولویت و برنامه تو به خاطر. هیچ کس تغیی ...

مشکل اینجاس که شوهرم میدونه ولی طرفداری میکنه با خانواده خودم آخر هفته ها بیرون میرفتیم تا اینکه بخاطر ی مسئله کوچیک دعوا راه انداخت به خواهرم پیام داد 

خانواده اش همش زنگ میزنن به گوشیش با اینکه تو ی ساختمون هستیم.مادر شوهرم واسه اینکه منو حرص بده میاد میگه پدر شوهرم گفته مثلا پسرش داشته میرفته پیش خانواده زنش حول شده حسادت میکنن ما میریم سمت خانوادم،درصورتی که من مشکلی با رفت و آمد با اونا هم ندارن ولی همش جلو این دختره منو ضایع میکنن اونم پوزخند میزنه ذوق میکنه

خودتو سرسنگین بگیر ، رفت و آمدها رو کم تر و کم تر کن 

روی شوهرت کار کن ، نه دعوا هاا با زبون 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

[QUOTE=350467782][QUOTE=350467535]خودتو سرسنگین بگیر ، رفت و آمدها رو کم تر و کم تر کن  روی شوهرت کار کن ، نه دع ...[/QUOTE

کتاب زنان زیرک رو خوندی؟؟؟ باید با علم و شناختی ک ازش داری نفوذ کنی به ذهنش ، نه اینکه پدر مادرشو بزاره کنار ، نه ، در اون حد نه ، درحدی ک نتونه بهت نه بگه  

یواش یواش اینکار رو کن 

چرا غصه؟؟ چرا حرص خوردن و تو خودت ریختن 

قوی باش دخترر 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا