2777
2789

بچه ها من از یه پسری خوشم میاد 

بعد این خیلی به کتاب علاقه داره منم یکی دوبار راجب کتاب باهاش حرف زدم تو دایرکت 

بعد دیگه چتامون که تموم شد تا دو سه روز خبری نبود ازش 

که دیشب دوباره دوتا استوری از کتاب گذاشته بود 

but people can go From people you know to people you Don't

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو دل بودم ریپلای کنم یا نه الان برای این گذاشته من ریپلای کنم یا کلا به خاطر علاقش 

خلاصه ریپلای رو زدم ولی کلا موقع چت وایب خوبی ازش نگرفتم خیلی دیر دیر جواب میداد (هر ۷ ۸ دقیقه )و انگار از سر مجبوری دلشت باهام حرف میزد 

الان نمیدونم پای کس دیگه ای وسطه یا کلا شخصیتش اینجوریه ...

دو دلم فردا استوری چیزی بزارم یا نه چیکار کنم بنظرتون؟😅😅

but people can go From people you know to people you Don't
منم دو دل بودم ریپلای کنم یا نه الان برای این گذاشته من ریپلای کنم یا کلا به خاطر علاقش خلاصه ریپلای ...

نه فردا نزار بنظرم 

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

اونم استوری تورو ریپلای میکنه؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

منم دو دل بودم ریپلای کنم یا نه الان برای این گذاشته من ریپلای کنم یا کلا به خاطر علاقش خلاصه ریپلای ...

به نظرم از یه راه دیگه وارد شو 

نه به خاطر تو استوری نذاشته

چی بگم والا

به نظرم چند روز هیچ کاری نکن بزار بگذره بعد یه چیز معنا دار استوی کن