اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
منم چند روز استرس داشتم الان چند روزه سرگیجه دارم خدا خدا میکنم میگم کاش برای چیزای الکی خودمو به این روز نمیانداختم اصلا خوب نمیشم سرگیجه دارم و احساس منگی تو سرم 😭😭😭
خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه
منم شرایط تو رو دارم، رفتم حیاط کلی گریه کردم، بعدش برگشتم توی خونه
آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه، ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و.... https://t.me/foroushaztolidi_ziba
خسته شدم حتی وقتی به یادبدبختیتام میوفتم حالم بهم میخوره
یکم گریه کن خودتو خالی کن ولی عذاب نده خودتو همه این روزامیگذره عزیرم
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
هرکسی یجورایی اذیت میشن تو زندگیشون مهم صبره . صبر کن همه چی درس میشه به وقتش