2777
2789

تو دنیای بیرون همه شادن ظاهری نه باطنم شادن 

میای اینجا یه عالمه افسرده خیانت دیده و ...😐

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دنیای واقعی همه همدیگه رو میشناسن نمیان جلو فامیل بدبختیشونو‌ بگن که...اینجا همه غریبن...خیلی درکش سادست

اینجام اینستا نیست ملت بیان برا شوآف

میان برای راه حل مشکلاتشون

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

اقای سایت باید اسم اینجارو عوض کنه بزاره 

سایت بدبختی 

کتک خور 

تو سری خور 

فحش خور 

فامیل شوهری 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

شما باطنشونو از کجا دیدی حالا؟ من همون ادمی هستم که بیرون یجوری شادم و حفظ ظاهر میکنم انگار خواهر تنیه علی بی غمم ولی اینجا میتونم خود واقعیم باشم بدون تظاهر و وقتایی که ناراحتم راحت بروزش بدم.

شما باطنشونو از کجا دیدی حالا؟ من همون ادمی هستم که بیرون یجوری شادم و حفظ ظاهر میکنم انگار خواهر تن ...

اخه ببین من خودم افسردگیو تجربه کردم واقعا حتی رو مدل راه رفتنمم اثر گذاشته بود دم ب ثانیه میزدم زیر گریه نمیتونستم شاد بمونم اصلا 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

به خدا من اطرافم هر کیو میبینم واقعا خوشبخته 

واقعا شوهرش دوسش داره 

شوهرش احترامشو نگه میداره 

برعکسش هم همین طور 

زنه هم خیلی احترام نگه میداره 

همه با هم خوبن می‌دونم الان میگید همشون نقش بازی می‌کنن 

ولی من واقعا اونی که غم رو چهره اش هست و تظاهر به شادی می‌کنه رو قشنگ متوجه میشم

الان زندگی دختر دایی شوهرم واقعا بده 

اینو از رفتارشون با هم میشه فهمید 

در صورتی که هیچ وقت نمیگه شوهرم‌خوب‌نیست و اینا ولی همیشه یه غم تو چهره اش هست 

لبخنداش مصنوعی هست 

ولی بقیه واقعااا از ته دل خوشحالن واقعا در کنار هم خوشبختن 

البته اینجا فقط مشکلات رو میگن خوبی ها رو نمیگن

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
شما باطنشونو از کجا دیدی حالا؟ من همون ادمی هستم که بیرون یجوری شادم و حفظ ظاهر میکنم انگار خواهر تن ...

اینجوری که شما میگید دیگه هیچ آدم خوشبختی وجود نداره 

والا هر کسی نمیتونه نقش بازی کنه من یکی که واقعا یه کوچکترین موضوع ناراحت باشم همه از چهره ام میخونن که ناراحتم حالا هر چقدم تظاهر به شادی کنم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
اخه ببین من خودم افسردگیو تجربه کردم واقعا حتی رو مدل راه رفتنمم اثر گذاشته بود دم ب ثانیه میزدم زیر ...

دیگه به هرحال هرکی یه مدلیه ولی خب واقعیت اینه که هیچکسیو پیدا نمیکنی که بی غم باشه هممون از درون داریم پاره میشیم بعضیا یکم کمتر🤌🏻

اینجوری که شما میگید دیگه هیچ آدم خوشبختی وجود نداره والا هر کسی نمیتونه نقش بازی کنه من یکی که واقع ...

من همچین حرفی نزدم ولی خب ایشالا که همیشه خوشبخت باشید.