2777
2789
عنوان

پسر دوماهم بینیش گرفته

140 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها

پسرم بینیش گرفته سرما خورده ولی تب نداره

بردمش دکتر اسپری بینی داد اصلا تاثیر نداشت نمیتونه شیر بخوره

چیکارکنم توروخدا راهنمایی کنین😢

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

نمی تونی یه جوری بینی شو تخلیه کنی

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی تونی یه جوری بینی شو تخلیه کنی

تخلیه کردم ولی باز دوباره میگیره

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
اگه بخاطر سرماخوردگيه قطره كلروسديم ٠/٠٦ بگير اسپري هم داره بريز درست ميشه ضرري نداره چون اب نمك خيل ...

قطره میریزم اصلا انگار نه انگار

اگه عناب داری بزن سر سوزن بگیر رو گاز دود کرد خیلیییییی کم بگیر زیر بینیش باز میشه  چند ثانیه نه زیاد 

التهاب حلق وبینی رو کم میکنه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
ويكس هي كوچيك ورلوله اي هم هست كه خيلي خوب اثر داره ولي نميدونم براي بجه دو ساله خوبن يا نه از داروخ ...

اوکی عزیزم

ويكس هي كوچيك ورلوله اي هم هست كه خيلي خوب اثر داره ولي نميدونم براي بجه دو ساله خوبن يا نه از داروخ ...

نههههههههههههههههه نفسش میگیره 

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
اوکی عزیزم

ویکس استفاده نکنی براش خیییییییییلی خطرناکه تو این سن  

باید بینیشو تخلیه کنی از داروخانه فین گیر بخر (ازین مکیدنیا بهتره)   

من که دخترم دوماهش بود بینیش گرفته بوددکتر گفت باید ب صورت طبیعی تخلیش کنی  

میگن بهشت زیر پای مادران است هااااااااااااا ب خاطر همین از خودگذشتگیاشونه   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
ویکس استفاده نکنی براش خیییییییییلی خطرناکه تو این سن     باید بینیشو تخلیه کنی از داروخا ...

منم با فین گیر تخلیه میکنه ولی الان ی هفته اس اصلا خوب نشده

شیر نمیتونه بخوره دلم براش میسوزه

ویکس استفاده نکنی براش خیییییییییلی خطرناکه تو این سن     باید بینیشو تخلیه کنی از داروخا ...

ازخودگذشتگی ک زیاد میکم