الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه معمولا از نه ماهگی به بعد کم کم مادرشو میشناسه ،بعد هم بستگی داره به خیلی چیزا ،اگه از اول تولدش هیچوقت از شما دور نبوده براش سخت میشه ،بعدش هم این اضطراب اگه درمان نشه تا آخر عمر به بچه لطمه های بدی میزنه
بچه معمولا از نه ماهگی به بعد کم کم مادرشو میشناسه ،بعد هم بستگی داره به خیلی چیزا ،اگه از اول تولدش ...
میدونم عزیزم
من سوالم اینه بچه من از ۷ ماهگی تا ۹ ماهگی کاملا نشانه های اضطراب جدایی رو داشت حالا که وارد ماه دهم شده برطرف شده میخوام ببینم این طبیعیه یا موقته و باز برمیگرده؟
«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند..»🤍✨️
خوب بگو چیکار کردی ،مثلا اگه سر کار می رفتی از هفت ماهگیش و اون هم دوماه گریه می کرده الان خوب شده ،نه دیگه برنمی گرده عادت کرده ،مگر اینکه دوباره یه مدت پیشش باشی
کاریش که نکردم اتفاقا دائما کنارش بودم برام عجیبه دکترش گفت این حالتاش از نه ماهگی بیشتر میشه ولی وا ...
من شاغلم ،اولش برای بچه ها سخته مخصوصا پسر ولی کم کم عادت می کنن ،هر چی کوچیکتر باشن بهتره تا بیان مادرو بشناسن به شرایط عادت کردن ،ولی در کل ببین اگه علائمی مثل دندون قروچه یا ناخن جویدن داره خوب نیست ،یا تو خواب گریه کنه