2777
2789
عنوان

چجوری مخشو بزنممم 🤕😂❌کمکککک

85 بازدید | 7 پست

سلام خانوما

تورو خدا کمک کنید😂🤕

من میرم سالن مطالعه یه آقایی هستن که برای آزمون قضاوت میخونن .سنشون حدود 25 تا 30 هست

بسیار مودب . ازشون خوشم میاد 

میخواستم یه جوری توجهشو جلب کنم

سالنی که ما میریم خیلی کوچیکه . بخش آقایون و خانوما نزدیک همه . تو هر سالنم سه چهار نفریم

یعنی همچینم شلوغ نیست

منو میشناسه . با هم سلام علیک داریم .  روزیم چند بار همو میبینیم

. یه سری یه مشکلی پیش اومده بود در سالن بسته نمیشد اومدن کمک

اون موقع شمارشونو ازشون گرفتم

یعنی شمارشم دارم

خلاصه

راه کار بدیدددد🤕😫

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

دختر اصل راهو رفتی دیگ شماره رو داریپیام بده سوال درسی بپرس و همینطوری هعی حرف تو حرف بنداز و..و

اخه هم رشته نیستیم

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم کراش بودم بعد وقتی پسره رو میدیدم هول میشدم و برای همین سعی میکردم ازش دوری کنم و کلا نادیده اش بگیرم انگار پسره حس کرده من مغرورم و اینا بعد چند روز پیش دیدم اصلا مثل قبل بهم نگا نکرد و اونم نادیدم گرفت ،خیلی حس بدی دارم 😔 دیگه نمیخوام ببینمش🚶‍♀️

.
من خودم کراش بودم بعد وقتی پسره رو میدیدم هول میشدم و برای همین سعی میکردم ازش دوری کنم و کلا نادیده ...

منم دارم افسرده میشم . ناراحت نباش میگذره

برا دوست خیالیت بپرس😂یا در مورد جایی ک میرید بحث رو شروع کن

باریکلااا😂🫠