2777
2789
عنوان

ال دی زیاد بخورم چی میشه

127 بازدید | 16 پست

وای یادم رفت پنج روز بخورم بعد ی هفته ک پاک شده بود باز پری شدم

الان خاستم بند بیاد ۴ تا قرص ال دی و خوردم

دوتا صبح باهم

یکی ظهر 

یکیم الان.. الان خیلی شدید سمت راست سرم درر عجیبی داره ینی از قرص هاست؟

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی ال دی اگر درست خورده نشه دور از جونتون باعث خونریزی مغزی میشه چرا سرخورد میخوردید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

گلم من چهارساله میخورم و هرماه اون یک هفته ک قرص تموم میشه سردرد میشم من ک فک میکنم از ال دی باشه سردردم...و اینکه خب اونهمه چرا تو یه روز خوردی

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

چه خبرته!!!! 

فوقش یه روز فراموش کنی باید این کارو کنی

۴ تا؟!!! 

کاری به سردردت ندارم، اما کلا این کارو نکن، نمیشه یه هفته نخوری بعد یه جا قرص کل روزا رو بزنی بالا

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

میدونی ال دی اگر درست خورده نشه دور از جونتون باعث خونریزی مغزی میشه چرا سرخورد میخوردید

تروخدا نگو اینجوری

الان چ غلطی بکنم خدایا

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙
تروخدا نگو اینجوریالان چ غلطی بکنم خدایا

میتونید از یک متخصص مغز و اعصاب بپرسید ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️