2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از لیزر سنگ کلیه

661 بازدید | 3 پست

سلام، یکی از نزدیکانم چند روز پیش یه کلیه رو لیزر کرد خیلی درد داشت الان سوند وصله همه ادرارش خونه، این ینی به بافت کلیه آسیب وارد شده؟ درمانش چیه؟ الان بستریه دکترا هم بجز دارو و سوند کاری نمیکنن 

پسر هستم🐈

نه عزیزم به بافت کلیه اسیب نرسیده داره سنگ هایی که با لیزر خرد شده دفع میشه ازش بپرس موقع ادرارسنگ ریزه یا شن هم میبینه یا نه

چون سنگ ها دارن حرکت می کنن از کلیه واردمجرای ادرار بشن، باعث کمی زخم شدن مجرا میشن

من پارسال همسرم همین کار رو کرد و حتی تا یه ماه تقریبا ادرارش از خون به قهوه ای تیره تبدیل شدولی کلی سنگ خرد شده دفع کرد

اگرم درد داره همون شیاف جوابگو هست ولی بمرور بهتر میشن مایعات باید زیاد بخورن سنگها حرکت کنن و بیان بیرون یوقت خدای نکرده تو مجرا نمونن

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

ولی چرا بستری هست؟؟

ما همون موقع برگشتیم خونه سوند هم وصل نکردن

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.