2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

311 بازدید | 23 پست

عصری با مامانم بحثم شد، از دهنم در رفت گفتم: وقتی سلامت روحی روانی ندارید بیخود کردید بچه دار شدید، بابامم تو هال نشسته بود سرشو انداخت پایین هیچی نگفت، مامانمم ساکت شد رفت حیاط، اومدم اتاقم دیدم صداش میاد که داره گریه میکنه، بخدا از ته دل اون حرفو نگفتم، نمیدونم چرا اصلا اون لحظه دهنمو نتونستم ببندم،خودم بیشتر خورد شدم و شکستم، تا حالا اصلا همچین بی احترامی ای بینمون پیش نیومده بود، همیشه آرومم خیلی خودمو کنترل میکنم، حقشون نبود اون حرفو بزنم، کاش لال میشدم،کاش میمردم اون حرفو نمیزدم، خیلیی ناراحتم، نمیدونم الان چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخیی گناه داشتن آنقدر زحمت بکشند بچه بزرگ کردن اشکال ندارد حالا که ناراحتی برو مادرت را ببوس دست پدرت را هم ببوس یه شاخه گل هدیه بده بهشون و عذرخواهی کن بگو عمدی نبوده

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

منم هروقت ناراحت باشم میگم. میگم مگ ۵تا بچه برات کم بود مگ ندیدی وضع زندگیتو سر پیری معرکه گیری؟ یکب ...

نه، حرفم خیلییی بد بود

تا حالا همچین بی احترامی ای پیش نیومده بود،همیشه سکوت میکردم اینبار اینطوری شد

واقعا ناراحتم

تو ام وقتی ناراحتی نگو،دل شکستن خیلیی بده

برو معذرت خواهی کن دست مادرتو ببوس سعی کنید خودتونو کنترل کنید مادر گذشت می‌کنه اما در آینده مادر شوهر قبول نمیکنه این حرف و اختلاف پیش میاد

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
بخدا خیلیی دوسشون دارماصلا از ته دل نگفتمنفهمیدم چطور شد

من معتقدم تاثیر نی نی سایت هست،یه سری جملات این جا واقعا اونقدر تکرار میشه آدم یه جا از دهنش در میره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

برو معذرت خواهی کن دست مادرتو ببوس سعی کنید خودتونو کنترل کنید مادر گذشت می‌کنه اما در آینده مادر شو ...

آره منظوری نداشتم

خودم بیشتر ناراحتم

از عصر اومدم اتاقم فقط دارم گریه میکنم