بهم یه بار میگه سر پول جدا میشم اگه پول داشتم باهات میموندم ..بعد در حالت عادی که باهم بخوایم بمونیم میگه که تو خونه مادر شوهدم بمونیم چزا بریم خونه دیگه کرایه رهن بدم ندارم ..، ۸ ساله اینجایمم ،دو سالم نامزد بودیم اینهمه مدت چون همیشه دودل بود باهم بمونیم یا جدا شیم نداشته بچمونم بشه الانم من تخمدانم ضعیف شده بخوام جدا شم برم حالا چند سال دیگه ازدواج کنم یا نکنم شاید دیگه بچمم نشه رسما حق مادر بودنم ازم گرفته حالا اصرار نداشتم بچم بشه کلی میگم که بجز حق زندگی خوب که ازم گرفت حق مادر بودنم ازم گرفت
،خلاصه ادامه صحبت قبلم ..اما بخوایم جدا شیم میگه من نمیتونم ۳۵ سالم با پدر مادرم زندگی کنم باید خونه مجردی داشته باشم میگم الان بزرگترین هم غم ما اینه که پول رهن پول اجاره چطور واسه یدونه خونه خالی میتونی کلی پول رهن اجاره بدی منم زنی نیستم که کلی به من خرج کنی خرج داشته باشم بگی از پست بر نمیام .. خوراک خودتم باید بدی سر یه نون خور اضافی میگی پول ندارم .. بعدشم مگه من نمیتونم شاغل بشم گفت تا تو بخوای یکاره ای بشی سه چهار سال طول میکشه ..
بعد میگه بهزاد دیدی تو فیلم ارغوان جدا شد رفت سر پول با دختر عموش ازدواج کرد .. منم الان اونجورم میخوام مجرد بشم خودم جمعو جور کنم بعد فکر یه ازدواج دیگه بکنم الانم دوست دارم مجرد باشم ....،یه بار میگه دلم تنوع میخواد اقا دلم میخواد تجربه کنم ..،کلا یه زندگی جدید یه حال هوا جدید میخواد