2777
2789

بهم یه بار میگه سر پول جدا میشم اگه پول داشتم باهات میموندم ..بعد در حالت عادی که باهم بخوایم بمونیم میگه که تو خونه مادر شوهدم بمونیم چزا بریم خونه دیگه کرایه رهن بدم ندارم ..، ۸ ساله اینجایمم ،دو سالم نامزد بودیم اینهمه مدت چون همیشه دودل بود باهم بمونیم یا جدا شیم نداشته بچمونم بشه الانم من تخمدانم ضعیف شده بخوام جدا شم برم حالا چند سال دیگه ازدواج کنم یا نکنم شاید دیگه بچمم نشه رسما حق مادر بودنم ازم گرفته حالا اصرار نداشتم بچم بشه کلی میگم که بجز حق زندگی خوب که ازم گرفت حق مادر بودنم ازم گرفت 

،خلاصه ادامه صحبت قبلم ..اما بخوایم جدا شیم میگه من نمیتونم ۳۵ سالم با پدر مادرم زندگی کنم باید خونه مجردی داشته باشم میگم الان بزرگترین هم غم ما اینه که پول رهن پول اجاره چطور واسه یدونه خونه خالی میتونی کلی پول رهن اجاره بدی   منم زنی نیستم که کلی به من خرج کنی خرج داشته باشم بگی از پست بر نمیام .. خوراک خودتم باید بدی سر یه نون خور اضافی میگی پول ندارم .. بعدشم مگه من نمیتونم شاغل بشم گفت تا تو بخوای یکاره ای بشی سه چهار سال طول میکشه ..

بعد میگه بهزاد دیدی تو فیلم ارغوان جدا شد رفت سر پول با دختر عموش ازدواج کرد .. منم الان اونجورم  میخوام مجرد بشم خودم جمعو جور کنم بعد فکر یه ازدواج دیگه بکنم الانم دوست دارم مجرد باشم ....،یه بار میگه دلم تنوع میخواد اقا دلم میخواد تجربه کنم ..،کلا یه زندگی جدید یه حال هوا جدید میخواد 

دعا کنید فقط بتونم فراموشش کنم فکر اینکه بعد من خوشبخت میسه داره بدجور عدابم میده خدا خودش شاهده سختههه اخههه خوب یه عمممممر تموممممم جون تلاشت بداری برا یه رابطه از همه بگدری حتی خودت هر تلاشششی کنی بعد بهش بگم با زندگی بعدت یدونه از این رفتارا که با این زندگیت کردی میکنی گفت نهههه مگه مغز خر خودم مگه زندگیم از سر راه اوردم عمرم از سر راه اوردم  اون زندگیمم داغون کنم گفتم پس چرا با این زندگیت من اینکارارو کردی اگه من بد بودم نمیسوختم اخه میگفتم بدم ال کرد من به عمر از جون مایه گذاشتم برا این زندگی ،یه جا نوشته بود بین نشدن نخواستن یه فرسخ فاصلس ،تو نخواستی که بشه ..‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادم انقد بی مسئولیت؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بهش بگو منتظر باش یه خانوم دکتر میاد زنت میشه 😐

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

اگر ادم زندگیت نیست رهاش کن، همین

نترس، ترس فرصت درست فکر کردن و ریسک کردن رو ازت میگیره. 

به آینده ات فکر کن دختر. 

این آقا انگار مرد زندگی نیست. 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

وات این مطمئنه مرد بالغه بیشتر به بچه میخوره 

نق نقو غر غرو بلاتکلیف بی مسئولیت اح حالم بد شد

بگو زن پولدار اوسکوله بیاد با تو ازدواج کنه 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️