2777
2789
فروردین؟مرداد؟

ن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین درسته 💞شما حس ششمید یا همینجوری حدس میزنید

راستش تو واقعیت از روی ظاهر و قیافه مردم ماه تولدشونو درست حدس میزنم ولی اینجا چون قیافه ها و اخلاقارو نمیبینم از روی پروفایلا میگم😂😭

متولد اردیبهشتی؟

ن😂.دیگه همه رو گفتی الا اونکه باید بگی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اردیبهشت؟تیر؟شهریورشهریوری اره؟

تیرم

حس شیشمی حتما😂😂😂

این فقط حدسه شاید چرت و پرت بگم😂😭ولی زیادی پرانرژی ای زود عصبی میشی یادت میره

راستش همیشه خسته‌ام ، ولی اره زود عصبی میشم زودم آروم .

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌