2777
2789
عنوان

جراحی زیبایی

126 بازدید | 10 پست

سلام خانما،من ۲۲سالمه و از سایز سینه هام راضی نیستم بدنم ظریفه اما سینه هام بزرگ نشون میده و میخواستم عمل جراحی انجام بدم که کوچکتر بشن اما مامانم مخالفه چون هنوز مجردم 

کسی تجربه ای راجب ماموپلاستی داره؟

بعدا میتونی شیر بدی؟

و رد بخیه هاش میمونه؟

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای چیکار ،ازدواج که کنی بدنت هم سایزش عوض میشه میزون میشی ، من که سایزم بیشتر شد بنظرم اگر اونموقع راضی نبودی بزار برای بعد بچه دارشدنت چون اونموقع هم سینه ات ممکنه برگرده به حالت قبل عمل 

به خاطر زیبایی این کارو نکن اما اگه واقعا خیلی اذیتی به خاطر بزرگیشون کلاً یه حرفی دیگه است

همش بخاطر زیباییه،کلا اعتمادبه نفسمو ازدست دادم

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
میخوای چیکار ،ازدواج که کنی بدنت هم سایزش عوض میشه میزون میشی ، من که سایزم بیشتر شد بنظرم اگر اونمو ...

دقیقا بخاطر همین موضوع اعتمادبه نفس ندارم و دلم نمیخواد ازدواج کنم،یجورایی از بدنم خجالت میکشم حس میکنم خیلی بزرگن