2777
2789
عنوان

کادوی عروسی من روغن آرگان بود🤭

385 بازدید | 15 پست

دایی همسرم خارج کشوره و کلا روغن گیری اینا بلده

برای هدیه عروسیمون یه ظرف خوشگل روغن ارگان باترکیب روغن نارگیل بهم داد

من اولش خیلی تعجب کردم ولی الان که ازش استفاده میکنم میفهمم راس میگن بهش میگن طلای مایع

هرچی بدبختی و تیرگی و مرطوب کننده گی و پوست مرغی داشتم همه رو محو کرد

میزنمش به موهام میشه مثل ابریشم

خواستم بگم اگه از این روغنا اصلشو پیدا کردین بخرین پول هییییچ کرمی رو ندین

واقعا معجزه س

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کادوی عروسی ماهایی که عروس کوردها هستیم هیزه است

یه مشک پوست پر از روغن حیوانی اعلا

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اونا برای چی مفیدن؟

گویا برای همه چی

روغن هیزه برای کوردا خیلی عززه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
میشه ویژگی های روغن آرگان اصل رو بگی؟

بوی بادوم شیرین میده یکمم شبیه شکلات فندوقی

بسیار بسیار شفاف و براقه جلوی نور انعکاس طلایی داره ولی باید توی یه ظرف کاملا بسته نگه داری بشه که نور بهش نرسه

وقتی میزنیش روی پوستت چربیش اصلا رد نداره و جذب میشه البته روغن من با روغن نارگیل ترکیبه

ترکیب این دوتا باهم تمام ویتامینا و املاح مورد نیاز مو و پوست رو تامین میکنه