2777
2789
عنوان

نصحیت نیاز دارم فردا بله برونمه

559 بازدید | 37 پست

و فامیل داماد اولین بار میبینم 

چندتایی اینطوری که نامزدم میگفت آدم های مسخره ای هستن

دختر دایی و دختر خاله های درصحنه هم که همه دارن که توقع داشتن بیان خاستگاری 🤣

استرس دارم هیچ وقت تاحالا اینقدر تو دید نبودم همش استرس دارم بگن فلانی عیب داره زشته یا هزارتا چیز مسخره دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا سمت ما ماه صفر بله برون و..اینا نیست

منم خیلی دوس دارم اما وقتی از آخر تیر از خوابگاه و دانشگاه تموم شدم ...نه شادی نه مراسمی چیزی🥲🥲🥺🖤

خوشبخت بشی اسی جونن❤❤💋🤍

مبارکت باشه عزیزم

اول اینکه خودت باش،لازم نیست کار عجیب غربی کنی

دوم اینکه سر زبون داشته باش اومدن قشنگ خوش آمد بگو! یه گوشه قایم نباشی

سوم اینکه نه خیلی با همه صمیمی باش،نه خودتو بگیر، یه چیز متعادل..

یه لبخند کوچولو هم داشته باش همیشه

توهم بر ندار. اگ میخواستن ک خب تور میکردن چرا اینجور میگین هر دختری اونجاس ینی انتظار داشته شازده بر ...

باز رفتی رو منبر دیگه نه دستتو میگیریم نه پاتو میزاریمت بالا بمونیا😂😂🌹

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

🤣🤣🤣تاثیرگذاری حرفم کاهش یافت

آره میزاریم همونجا بمونیا ببین بهت گفتم از دیشبم ازت دلخورم دستتو بهم ندادی پاتو گرفتم امشب انتقام میگیرم ازت عزیزم😂😂😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

😂دیشب ک منو گرفتی اومدم پایین یادت رفته ها

نخیر دستتو دادب کس دیگه پاتو من گرفتم امشب دیگ کسی نیست دستتو بگیره😂

🤣بیا 🫳

یا علی بیا پایین نیفتی عزیزم همیشه بخندی 😘🌹