2777
2789
عنوان

جواب منفي سل فري.كمكككك

4991 بازدید | 14 پست

سلام دوستان كسي بوده ازمايش سل فري داده باشه و منفي باشه ولي ني ني مشكل داشته باشه؟يا اينكه با وجود منفي بودن دكترتون آمينو رو هم تجويز كنه؟ اگه بودين توروخدا بگين چيكار كردين و دكترتون كي بوده؟

براي سلامتي پسرم صلوات بفرستين🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيد سل فري رو خودتون همينجوري خواستين بدين يا تو ازمايش مشكلي بود دادين؟

هزينش چقد شد

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers
ببخشيد سل فري رو خودتون همينجوري خواستين بدين يا تو ازمايش مشكلي بود دادين؟ هزينش چقد شد

من دو بار سابقه سقط بدلیل نشکل زنتیک داشتم 

دکترم گفت امنیوسنتز 

گفتم میترسم گفت اگه مشکل هزینه نداری سل فری دی اان آ انجام بده

فکر کنم دو تومن شد سال 94

سلام دوست عزیز استارتر، من سل فری دادم و منفی بود البته الان هفته 22 هستم. چند تا دکتر بهم گفتند دیگه نیاز به آمینو نیست اما یه دکتر خیلی اصرار داشت که حتما آمینو بشی چون اون دقیق تره. دقت آمینو خیلی خیلی کم (در حد یک یا دو درصد) بالاتر از سل فری هست. 

سلام دوست عزیز استارتر، من سل فری دادم و منفی بود البته الان هفته 22 هستم. چند تا دکتر بهم گفتند دیگ ...

سل فري هم انجام دادين؟

من آزمايشم اوكي بود غزبالگري اول لو ربسك بودم ان تي هم ١/٩ ولي چون هم من هم همسرم دخترخاله ي ستدروم دان داشتيم من استرس دارم. البته فاميل نيستيم. ولي دكترم ميگه امينو نياز نداري سل فري هم نياز نداشتي. نميدونم چيكار كنم.خيلي استرس دارم

براي سلامتي پسرم صلوات بفرستين🙏🏻
سل فري هم انجام دادين؟ من آزمايشم اوكي بود غزبالگري اول لو ربسك بودم ان تي هم ١/٩ ولي چون هم من هم ...

عزیزمم بچتون به دنیا اومد سالم بودن ان شاءالله چون منم همین ازمایشگاه ازمایش دادم و منفی بود میشه به جوابش اعتماد کرد؟؟؟؟؟؟؟